- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
Tartarus #99787 üzenetére
Pontosítanád, hogy miről mire másolsz. adott a laptopom 1 GB hálózaton vezetéken SSD-ről ISO fájl másolása Zidoo Z1000 pro USB 3.0-n Seagate külső 6TB-s HDD-re átlagban 65MB/s megy a másolás.
Nem hiszem, hogy a Vontarnak jobb az USB 3.0 bemenete.
USB 3.0 sebesség -
Danecay
addikt
válasz
Tartarus #99295 üzenetére
Nem teljesen értem amit írsz, minden bizonnyal a saját tájékozódási hiányomból adódóan. Én rákerestem az X96-ra és többek között ezt a találatot kaptam:
Az általam érdeklődött típus egy H96MAX verzió, ami itt többször is meg van említve, és nem igazán értem a "H-sok" azonosítót, hogy az mi lenne, vagy ha az én kérdésem erre vonatkozna, az hol érhető tetten.
Nos mindentől függetlenül kérdésem továbbra is aktuális lenne, még akkor is ha én nem értek valamit az egyes típusok besorolásával kapcsolatban.
Köszönöm!
-
cof
veterán
válasz
Tartarus #99242 üzenetére
Még Android alól is ki tudod szedni a remote.conf-ot ha 6-os vagy régebbi van rajta. Ha olyannal próbáltad amivel régebben működött és most nem akkor lehet meghalt a táv.
A BT az nálam sem megy S912-n, próbálgatni kell a .dtb-ket aztán hátha valamelyikkel megy, de írni is lehet LE fórumra hátha megoldják. Ha régebbi LE, CE alatt működik akkor biztos meg tudják oldani a fejlesztők és nem driver hiány miatt nem működik.
-
fer
őstag
válasz
Tartarus #99228 üzenetére
A távirányítót én csak másolgatással tudom működésre bírni LE alatt (MXQ 4K Allwinner H3) A rc_maps.cfg-ot meg egy kiterjesztés nélküli fájlt kell vagy 3 helyre bemásolni. Nálam van bt, viszont nincs wifi, illetve kikapcsoláskor nem lehet bekapcsolni távval, hanem áramtalanítani kell. Van olyan is amin a 4 usb-ből csak 2 működik, de ott meg van wifi, egyszóval nagy katyvasz az egész, csak néha szórakozgatok vele egy kicsit, másra nem jó. Valszeg mivel nincs erre kimondottan LE, ezért többfélével próbálkoztam, és nincs dtb másolgatás sem, mivel lehet nincs is rá.
-
gyűrű
addikt
válasz
Tartarus #91290 üzenetére
A felszínben levő 720p mappában levő DialogButtonMenu.xml fájlba a képen látható helyre a a két control közé után kell beilleszteni a kódot. Mentés után reboot és már meg is jelenik a menüpont.
-
cof
veterán
válasz
Tartarus #91290 üzenetére
Confluence Skin-en be lehet valahogy állítani, hogy megjelenjen a Reboot to eMMC / NAND ?
Abban nem gyárilag. Le kell másolni a skint és módosítani kell benne egy fájlt, nem tudom ebben vagy a Kodi topikban írta-e le valaki már ennek a menetét.
Hogyan lehet legegyszerűbben váltani az android indítása és a SD-kártyáról indulás között?
Sehogy. Ha van bent kártya akkor bekapcsolásnál mindig kártyáról indul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Vigneau interaktív lokálblogja
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- Lenovo ThinkCentre M710q TINY PC
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest