- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
Kacsakirály #18186 üzenetére
Mert nem tömörítetted ki a zip fájlt.És azt akarod felírni, nem az első ilyen tévedés -
junkpod
veterán
válasz
Kacsakirály #18191 üzenetére
LibreElec logonal kell elengedni.
-
trinitronka
tag
válasz
Elnézést ,minden amit eddig írtam stornó,mégesm egyforma boxunk van ,így mást kell letölteni.
Az én boxom M9Spro 2GRam 16Gb ROM
-
trinitronka
tag
válasz
Biztos ,hogy a reset gombot nyomod rendesen? Hallod a kattanást? Nekem is M9S van ,M9S logóvalindul ,akkor engedem fel a resetet
-
Indiant
addikt
válasz
Ugye nem a dev verziót próbálod. Ezt próbáld:[link]
-
dugesz77
őstag
válasz
Csak akkor engedd el a reset gombot ha megjelenik a LibreELEC felírat. Ha nem jelenik meg akkor valószínűleg nem lett jól felírva a képfájl.
-
adi1234
tag
válasz
Szinte azonnal elkezdi .
Próbáld rendszergazda ként vagy másik verziót .
-
trinitronka
tag
válasz
pedig kb. 3 perc alatt kész nálam legalábbis.Innentől passz,nem tudom miért nemcsinálja meg a windows
-
trinitronka
tag
válasz
Kacsakirály #18182 üzenetére
Lemez?? Usb vagy Sd kártya és ezzel írni
https://libreelec.tv/2016/08/usb-sd-creator/és ezt töltsd le a device treesből ha 1 gigád van gxbb_p200_1G_100M.dtb
-
trinitronka
tag
válasz
Kacsakirály #18161 üzenetére
Csak addig kell nyomni amíg az M9S logó be nem jön. 1 vagy 2 Gigás Ramos M9S -ed van? Hamarosan megy a privát a telepítésről.
-
adi1234
tag
válasz
Kacsakirály #18163 üzenetére
Ha megnyomod csak úgy simán a resetet akkor újraindul a box ?
-
kulup
tag
válasz
Kacsakirály #18163 üzenetére
Perceket hiába vársz, annyi idő alatt, ha normálisan nyomod a resetet, valami biztos történik. Vagy bejön a LE vagy a recovery visszarakja az eredeti androidot. Próbálj egy másik kártyát / adaptert.
-
kulup
tag
válasz
Kacsakirály #18161 üzenetére
Kihúzod a hálózati csatlakozót (az áramot, nem a LAN-t), benyomod a reset-et fogpiszkálóval és tartod, visszadugod az áramba és addig vársz, amíg megjelenik a Libreelec felirat a TV-n. Kb. 10-15 másodperc. Ezután elengeded. Én az egyik első nyolcassal kezdtem nemrég, talán 8.0.0.c. Azóta csak frissítek.
Az SD-re írás simán ment ?
-
kulup
tag
válasz
Kacsakirály #18150 üzenetére
Nekem is egy Docooler-em van. Nem találod a reset gombot, vagy mi a baj ? Fogpiszkálóval nyúlj bele az SPDIF-be, érezni a kattanást. Kicsit szenvedtem vele én is, USB-ről nem akar bootolni és az SD kártyánál is ki kellett cserélnem a micro-SD adaptert, elég válogatós. Viszont most már tökéletes az LE, mindenképpen érdemes ezt használni, Android Kodi alól én nagyon észrevettem a szaggatást.
Szerk : közben látom, hogy a reset gombot megtaláltad. Próbáld másik kártyával / adapterrel.
-
trinitronka
tag
válasz
Lemaradt, ha továbbra is érdekel az LE ,leírom privátban részletesen. (Remélem a SPDIF aljzatban lévő reset gombot nyomtad egy gémkapocs vagy valami olyasmivel miközben hálózatra dugtad,sokan nem találják a reset gombot ,amit nem csodálok)
-
trinitronka
tag
válasz
Nekem is ilyen van,működik pedig a leírtak szerint,de szerintem nem éri meg kínlódani a LE felrakásával,nem nagy durranás.Semmivel nem rosszabb a Kodi android alól.Nekem az LE csak bosszúságot okozott!
-
kulup
tag
válasz
Kacsakirály #17058 üzenetére
Hasolóval szívtam én is. Pendrive-ról egyáltalán nem sikerült, a 4 USB közül egyikről se hajlandó bootolni. Az SD kártya olvasóról megy, de nagyon válogatós. Csak micro SD-m volt és az átalakító nem tetszett neki, ki kellett cserélnem egy másikra, azóta stabil. Érdekes módon a "rossz" átalakító PC-n tökéletes.
Reset gomb az SPDIF -ben, érezni lehet a kattanást. -
Pelican
őstag
válasz
Kacsakirály #17058 üzenetére
Magától nem bootol, elsőre kell neki reset gomb vagy valami trükk.
Reset gombod van? Ha van, nyomjad, ha nincs szedj le androidra egy reboot to recovery appot (pl ezt). -
DoItYourself
Topikgazda
válasz
Kacsakirály #16196 üzenetére
Azt írja kszaq, ez nem LE hiba, hanem az android recovery hibája. Próbáld másképp feltenni, van még egy pár módszer: pl. tegyél egy akármilyen zip-et a kártyára, és android alatt az UPDATE&BACKUP app-al tallózd be, mint frissítés. Erre újraindul a box, és beindul a LE. Elvileg. Van akinél ez működött, főleg amelyik boxon nem volt reset, vagy nem működött.
Van még ezen kívül is mód, itt a 2.5-ös pontnál leír még néhányat kszaq.(#16195) JoMXQ: egy kis halmaznak a nagyon kis részébe tartozol.
(#16197) Szabadh: akkor érdemes ezen gondolkozni, ha nincs szükséged egyáltalán az androidra. Egy kicsit gyorsabb lesz, főleg nagyobb médiatárak esetén.
-
junkpod
veterán
válasz
Kacsakirály #16175 üzenetére
Próbálj másik usb kulcsot, pont most volt ilyen esetrol szó le topikban is. Beragadt a bootlogonal de usb driver csere megoldotta.
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
Kacsakirály #16175 üzenetére
Milyen boxod van? Próbáld ki a kártyára írást win32diskimager-el is.
-
junkpod
veterán
válasz
Kacsakirály #16167 üzenetére
Érdemes lenne másik usb helyet is kipróbálni.
-
junkpod
veterán
válasz
Kacsakirály #16156 üzenetére
Írd le lépésenként mit hogyan csináltál, és hol akadtal el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest