- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keef_Lee
senior tag
válasz
Flexy90 #44594 üzenetére
Ha ez az igény, akkor: Szerintem, ha értesz hozzá annyit, hogy feltedd a CE-t és ssh-n beállítsd rajta, amit kell, akkor ennyiért vedd meg. Segítenek a fiúk összerakni.
Szerintem a negatív értékelés az android darabossága miatt volt. De ott is azt írta a srác, hogy szakértelemmel az LE-t meg tudta csinálni. Lehet, hogy "csak" a táv nem ment és azt kellett...
Én inkább LE helyett a CE-t javasolnám és itt előttem (#44598) írták, hogy a távot, hogyan kell.
Egyébként 905X-est nem kapsz lassan duplájáért sem. A 905W-s, amit kinéztem csak a héten 3 dollárt emelkedett. -
DIEGO15
őstag
válasz
Flexy90 #44584 üzenetére
Egy (pl) ilyen usb3.0 - gigabit adatpter kell és tudja a 300mbps-t is
Én többekközt torrentezésre használom omv-vel (jó sok linux distro) és ugyan még a határokat nem feszegettem,de engem meggyőzött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Philips LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Házimozi haladó szinten
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest