- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
da.
tag
válasz
®abstract® #85640 üzenetére
köszi, jó ötlet, próbálkozom.
egyelőre ezt találtam, nem telepíti fel zipből a 19es Kodi. :(
hát nem gondoltam hogy ilyen macerás lesz egy Eurosport Player alkalmazás beüzemelése androidos tv boxon. -
kokokka
addikt
válasz
®abstract® #85667 üzenetére
Nálam hibátlan a kép is és a hang is tükrözés közben. Samsung teló és Samsung TV. Amíg nem Samsung telefonom volt, szinte nézhetetlen volt a kép annyira szétesett mindig. Egyébként rájöttem, hogy ha kétszer- háromszor váltók a hangsávok között egymás után, akkor szinte mindig megcsinálja mégis.
-
ORCA58
addikt
válasz
®abstract® #85550 üzenetére
Ez nem újdonság, már többünk feltette, mert a Q2-es gyári android mellé nem megy fel a CE
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
®abstract® #85669 üzenetére
Nem tudom mi értesz ez alatt, vagy hogyan csinálnád? De pl. Bellink Gt1-Mini alatt volt olyan, hogy amíg a FW-ben nem volt a rendszer része a Cast funkció, addig az app-okkal sem ment, aztán egy FW frissítésnél már beletették és akkor jó lett, de volt is (talán saját?) gyárilag telepített app hozzá, azzal ment is. De pl. a fent linkelt "AriScreen"-el már megint nem ment. Szóval bár a Slimbox elvileg egy teljesen más FW, de ha az eredeti FW-jében a Box-nak volt rá valami app, akkor azzal is lehet próbálkozni, vagy kiszedni valahogy az FW-ből, de ennyire mélyen már nem vagyok Android-os...
Szrek.: ha ez volt a te Box-odon is gyárilag, akkor u.e. volt szerintem a Beelink-en is nekem. Ez a kis zöld droidfej és csak simán Miracast volt a neve. Én mondjuk pont ilyet, vagy ezt nem találtam a PlayStore-ban anno.
-
kokokka
addikt
válasz
®abstract® #85650 üzenetére
És attól függetlenül hogy te nem házimozi erősítőt használsz, hangsáv váltásoknál nincs problémád? A Miracast nekem fel sem tűnt, ha használok tükrözést azt a TVm tudja.
-
da.
tag
válasz
®abstract® #85616 üzenetére
szia, kösz hogy megnézted!
1. a pie verzión nekem is megy a horizon go. itt az eurosport player app ami nem működik. elindul, látszólag minden oké, de nem lehet bejelentkezni, nem jön fel a bejelentkezés oldal.
2. atv verzión meg szépen megy az eurosport, de horizon go nincs atv-re. ezért próbáltam APK-t telepíteni az apkmirror-ról, de az nem megy.szóval most vagy ATV verzió Eurosporttal, vagy pie verzió Horizonnal.
köszi -
DoItYourself
Topikgazda
válasz
®abstract® #85565 üzenetére
Nem lehet sd kártyára Androidot TELEPÍTENI, csak eMMC/NAND-ra legjobb tudomásom szerint. De ezt már egyszer leírtam, valamit valószínűleg félreértesz.
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
®abstract® #85562 üzenetére
Az sd kártya arra kell, hogy arról tudod flashelni az eMMC/NAND-ra az Androidot.
-
Suineg
senior tag
válasz
®abstract® #85550 üzenetére
Szerintem is jó a SLIMBOX, van normál droidos és androidTV-s verzió is. A kettő között talán a hangvezérlésben van különbség azt hiszem.
-
Imi1981
veterán
válasz
®abstract® #85433 üzenetére
Azért nem 60 nap hanem kb másfél hónap. Bár néha tényleg nagyon sokára jön.
Lehet hőpad nélkül belefér de szerintem még úgy is nyomja majd az alját. Én nem foglalkozok vele mert nem látszik csak ha megfordítom. -
Imi1981
veterán
válasz
®abstract® #85424 üzenetére
Aliexpessesről rendeltem. Azt hiszem ez volt kép csak nem jól emlékeztem a méretre. Szerintem ez kép link vagy ez link jobb lenne mert ez beférne és nem nyomná az alját. Hőpadot is vettem ami vékonyabb volt mint a gyári de azt most nem találom. Hőpasztát is vettem kép ha netán nem raknék hőpadot. Ezekből most van tartalék.
Őszinte leszek most nincs kedvem szétszedni és fényképezni meg használják is de annyi a lényeg, hogy nalam a tv box felpattintós alja tartja /nyomja neki a bordát a procinak. Meg raktam rá 1cm magas talpakat az aljára, hogy jobban járjon a levegő alatta.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
®abstract® #85270 üzenetére
Semmi, látom tényleg nincs rakatáron.
Zamma: Azt hiszem ez volt az, amit én is láttam.
-
kutga
félisten
válasz
®abstract® #85265 üzenetére
Egyelőre nem.
-
kutga
félisten
válasz
®abstract® #85263 üzenetére
4*4*0.5 cm kb. Csak lazán tettem fel, két ram modult is lefed.
-
interstate76
addikt
válasz
®abstract® #85238 üzenetére
Így van, a borda sokkal hatékonyabb. Én egy A95X F4-est használok, szintén plusz hűtőbordával - a hőfokok összehasonlíthatatlanok a gyárival.
Az emulátorok mellett egyébként már Game Pass appot is futtatok rajta, simán bírja és - felhőből játszva - konzol szintű élményt ad a kis dobozka. Tegnap este kezdtem el rajta a Senua's Sacrifice-t, reccenés nélkül futott.
-
kutga
félisten
válasz
®abstract® #85238 üzenetére
Fene tudja. Van itthon régi alaplap, az azon lévő bordát rá tudnám tenni, be is férne a házba. Fontos a gap pad? Sima hővezető paszta nem elég?
-
kutga
félisten
válasz
®abstract® #85235 üzenetére
Ezt gondoltam inkább. A borda légmozgás nélkül nem sokat ér szerintem.
-
kutga
félisten
válasz
®abstract® #85233 üzenetére
A processzorra. Alapból 59-60 fokot mutat, 4k lejászás közben inkább 70-71. A ház meleg, de nem vészes.
-
kutga
félisten
válasz
®abstract® #85231 üzenetére
Nálam már sd alatt is meleg, még nem tettem rá hűtés modot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Opel topik
- Spórolós topik
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- Milyen digitális videókamerát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest