-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz
DoItYourself #22680 üzenetére
Köszi, ez kimaradt
-
csubyy
tag
válasz
DoItYourself #22683 üzenetére
Nálam az alap kszaq image előbb SD-re telepítve, majd NAND-ba, kiválóan működik. Nem cseréltem dtb-t se.
-
J0hn
csendes tag
válasz
DoItYourself #22680 üzenetére
Köszi. És ha rakok rá egy új dtb-t? Azt nem raktam rá még mióta meg van, mivel a leírás szerint nem muszáj, elvileg a sajátjával is rendesen megy.
Amúgy nagyon régi fw van rajta, most néztem, szerintem még a legelső.
Illetve androidon úgy látszik stabil a wifi.
Nem értem mi lehet a gond?! -
válasz
DoItYourself #22534 üzenetére
Én előrendeltem egy ilyen dobozt 26$ körül volt a vége. Ahogy néztem a proci/gpunál nincs eltérés.
Majd meglátjuk ez a VP9 mennyire lesz zavaró.
Elméletileg a 4K-s youtube videók VP9-el mennekm talán itt lehetne gond. -
pkollar
tag
válasz
Köszi az infót.
-
dugynok
senior tag
válasz
Köszi, akkor felejtős
-
L4CI2
aktív tag
válasz
DoItYourself #22405 üzenetére
Sajnos én is láttam már ilyen szolgáltatói eszköz aminek saját menü rendszere volt és kimaradtak ilyen fontos lehetőségek.
Viszota itt még hozzátenném hogy akkor arra kell még figyelni hogy mi a DHCP IP kiosztásának tartománya és azon kívül írni fix IP címet a Windowsba és a BOXba mert ha nem így teszel ip cím ütközésed lesz.Példa képen jól látszik hogy 192.168.0.100-tól van az első cím tehát 192.168.0.2-töl 192.168.0.99-ig bármit adhatsz nem lesz gond
(#22420) blakey
Szia én úgy tudom hogy nem tiltották le az SMB 1-et amikor ezzel volt vírus para csak javították a hibát.
-
kokopo
aktív tag
válasz
DoItYourself #22378 üzenetére
Van hogy hang van kep nincs, aztan kep van hang nincs, aztan kepis hang is van
Oke, sd-re felteszek 1 le-t
Sokaig mar nemleszek, eljutunk valameddig, aztan holnap ...
Meglessz az uj telepites, le-bol hogy berem el a pc-n megosztott mappakat?
[kép]
[kép]
ezeket szedem es telepitem (gigabites a halokartya benne es 2 giga ramos) -
adi1234
tag
válasz
DoItYourself #22378 üzenetére
DoItYourself-nek igaza van .
Na jó mindig igaza van .
Csinálj egy friss telepítést a legfrissebb LibreELEC-S905.arm-8.2-8.1.5 -el .A dtb file-ra figyelj , hogy tuti jó legyen . SD KÁRTYÁRA !!!!!!!!!!
Szépen innen elkezdünk lépésenként segíteni .
Mindig csak 1 problémával foglalkozunk.
-
kokopo
aktív tag
válasz
DoItYourself #22370 üzenetére
Jogos (koszi mindenkinek)
Az 1 terras hdd-t szeretnem beuzemelni, de elotte egy 128 gigassal probaltam
Amit szeretnek:
1: a jelenleg levo filmeket lejatszani, ugy ahogy a legegyszerubb. A H96 pro plus, meg osszevan kotve 1 optikai kabelen keresztul egy 5.1-s erositovel, szoval jolenne ha a digitalis hangok is mukodnenek
(pc-n megosztottam 3 konytarat, de fojton csak 1et lat, mind3at ugyanugy osztottam/sharing-eltem)
2: ha az eggyes pont osszejott, akk az 1 terras hdd-re szeretnek tolteni (pc pihenhet, nem fűt, nem hangoskodik) filmeket, es azokat is nezni fhd-ben, digi hangal
Eddig kiprobaltam a libreelec-et, de azzal is annyit ertem el mint a droidossal (vagy hang van, vagy kep, ritkan mindketto, de nincs dts vagy prologc)
Meg extra kavaras, hogy tv (Sencor SLE40F56M4) taviranyitojat veszi a box, szoval tv kivan kapcsolva (idozitovel) es bekapcsolom, akkor a box kikapcsol stb ... a tv taviranyitojat akkor veszi, amikor sima LE-vel a sajatjat nem
Szal ennyi
Kosz a turelmet -
mihione
őstag
válasz
DoItYourself #22368 üzenetére
Nemtudom hogyan kell ezeket,nem vagyok egy nagy halozat magus,gep routerre kabellel megy,box szinten kabellel.A router szolgaltatoi,azon jon a net is,lehet az a gyenge lancszem.egyebkent kulfoldi forumokban sok ilyet olvastam mar mint az en problemam,senki se talalt ra megoldast.iprstacksizet lehet novelni az hatha segit en most felraktam.maxra majd raprobalok.De serviioval akarom osszekotni azzal remelem menne,csak erre irjon valaki egy tutorialt pls
-
adi1234
tag
válasz
DoItYourself #22370 üzenetére
-
kokopo
aktív tag
válasz
DoItYourself #22368 üzenetére
Routerre mar telepitettem samba-t, mini-dlna-t, de semmi
Fix ip-k megvannak. Mostmeg ez az ntfs/ext3/4 orulet
En csak hasznalni szeretnem ... -
adi1234
tag
válasz
DoItYourself #22357 üzenetére
Visszatettem az új progival is szépen meg .
Akkor én maradok még egy kicsit a LibreELEC-S905.arm-8.0-8.0.2c -nél !
-
adi1234
tag
válasz
DoItYourself #22350 üzenetére
Megcsináltam rendesen a frissítést de semmi sajna
-
adi1234
tag
válasz
DoItYourself #22350 üzenetére
juj . NEM
Ha azt mondom , hogy minden más tökéletesen megy akkor az hihető !
-
válasz
DoItYourself #22215 üzenetére
A vastag betűsnél ez a link, ez oké, de ott a 8.1.5 (2017-08-18)-as résznél van az, hogy http://kszaq.libreelec.tv/s905/8.2/8.1.5, ez viszont már nem mutat jó helyre. Vagy valamit benézek?
-
kokopo
aktív tag
válasz
DoItYourself #22209 üzenetére
Melobol olvastam, hazaerek, elesben megy majd a mutyureszes
Remelem nem fogom elrontani -
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself #21378 üzenetére
Frissítettem az összefoglalót, köszönöm mindenkinek a hasznos infókat, visszajelzéseket!
LOG:
14f: + link keymap editor leírásához (Vond)
+31c. Android firmware biztonsági mentése és visszaállítása LE alól (Csicsóka)
+31d. Android firmware visszaállítás .img formátumból (Csicsóka)
33. + Amlogic tv box tool (bostone) -
Csicsóka
őstag
válasz
DoItYourself #22049 üzenetére
Nem rossz megoldás a TWRP, de ha nincs honnan leszedni mentést, vagy nincs is TWRP az adott boxhoz akkor kapufa.
A dd-s megoldás előnye, hogy az LE adott, linux parancssor adott, nem kell külön segédprogi, stb.
Megoldás lehet olyan boxhoz is, ami még nagyon új, vagy nagyon no name, és nincs hozzá egyáltalán flashelhető firmware.
Úgy látom érdekel az a téma mást is, Írok egy lépésről lépésre leírást hamarosan. -
tibi970307
tag
válasz
DoItYourself #22021 üzenetére
Már kiléptem otthoni csoportból is. Könyvtár újbóli megosztását is próbáltam.
-
tibi970307
tag
válasz
DoItYourself #21956 üzenetére
Már eljutottam odáig, hogy nem dob hibaüzenetet, hanem feldob egy ablakot, ahol újra felh. nevet és jelszót kér, a következő szöveggel: Tulajdonságok zárolása smb://(IP cím)/e számára
Jelszóval védett megosztás kikapcsolva, a megosztás engedélye 'mindenki', teljes hozzáféréssel.
Mi lehet a gond? Csak a gépemről érem el a filmeket. -
Q
senior tag
válasz
DoItYourself #21952 üzenetére
Igen, az Ext2Fsd-vel látni fogod win alatt is az ext3/4 partíciókat.
-
tibi970307
tag
válasz
DoItYourself #21956 üzenetére
Igen, kikapcsoltam, az összefoglaló alapján csináltam.
lacko6: lehet ez lesz a gond. Van is jelszó a fiókhoz. Próbáltam úgy is, hogy hálózati helyet adtam hozzá IP-címmel, felhasználónévvel, jelszóval, de úgy meg hibát írt ki, ha a csatlakoztatott hálózati helyet kiválasztottam utána.
-
L4CI2
aktív tag
válasz
DoItYourself #21949 üzenetére
írok neked egy konkrét példát hogy "Mire kellene windows alatt használni".
Elmentem kirándulni tehát több napig nem voltam otthon így a box nem kellet.
kiszedve a box-ból az sd-kártyát tudtam volna használni plusz tárhelynek hogy filmet vihessek magammal mert az SSD-s Windows-os laptopon kávés a tárterület.
És nyilván lehetnek egyéb helyzetek amikor az embernek hirtelen jól jönne egy plusz pen vagy sd kártya úgy hogy ne kelljen formázni az LE róla.
Szerintem nincs értelme ezen vitatkozni a lényeg hogy Windows-alatt nem látszik az a partíció és nem szabad formázni mert az LE használja gondolom ezzel egyetértesz nem ? -
Imi1981
veterán
válasz
DoItYourself #21835 üzenetére
Na én az előbb valami mást néztem valami új firmware-t de most nézem a 30 pontól nincs is ilyenről szó.
A lényeg, hogy telepítettem a VidonXBMC_16.1-free.apk és most úgy látom nem döccen meg a kép lejátszáskor. A gyári kodin elég sűrűn döccent egyet ami zavaró volt. Jól látom, hogy ezzel a VidonXBMC-vel smooth a lejátszás? Vagy csak már fáradt vagyok. Így most ugyan úgy kadenciahelyes a lejátszás mint libreelec-el?
(#21844) .zSoLTi. Nekem az spmc-nél nem látszott hova lépek. Csak az androidos alkalmazással tudtam vezérelni mert úgy mutatta az egérmutatót. Amúgy az is jónak tűnt.
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
Na nekem az SPMC ugynézki bevált. Gyönyörűen smooth a kép végre.
-
Imi1981
veterán
válasz
Ez a portolt firmware gondolom akkor 6-os dorid ugye? Nekem a mini mx-en 5-ös droid van akkor az alól is felrakható? Telókon régebben sokat rommolgattam (samsung s4) ott szinte nehéz volt elrontani és téglát csinálni belőle, itt ez mennyire kockázatos? Leírás alapján nem tűnik bonyolultnak de kínai cuccokkal nincs tapasztalatom ilyen téren.
-
Zebu
addikt
válasz
DoItYourself #21807 üzenetére
Korrekt, valami ilyesmit kellene rádobni.
(#21810) L4CI2 :Mekkora fér be, nézek valamit aliexpressen
-
paolinho
őstag
válasz
DoItYourself #21798 üzenetére
Hát, hiába cseréltem a dtb.img fájlt is, akkor is a 8.0-ás verzióra állt vissza a rendszer.
-
L4CI2
aktív tag
válasz
-
junkpod
veterán
válasz
Jah, lehet 5 perccel többet is tudnak gondolkodni csak hát az pénzbe kerül
-
paolinho
őstag
válasz
DoItYourself #21798 üzenetére
Na az nem volt meg. Ettől nem száll el az eddigi állapot?
-
sepsi0
őstag
válasz
DoItYourself #21771 üzenetére
Köszönöm, akkor jól tippeltem
-
Utka
aktív tag
válasz
DoItYourself #21740 üzenetére
A kérdés költői volt. és lemarat egy ILYEN
vigyori.
Czimby: 3. Forrasztás mentes kínai ólom?
Amúgy az enyémet felbontották jól, de nem vertek rá sarcot. Igaz, jócskán akciósos volt, és a 20$ alatti ár is rajta folt a pakkon.
A fenti malőrrel együtt eddig elégedett vagyok vele. Droid alatt a skacok játszanak, L.Elec meg teszi a dolgát. Talán 7végén lesz egy kis időm és én is foglalkozom vele. Talán. -
válasz
DoItYourself #21715 üzenetére
MXQ Pro 4k (kék MXQ Pro 20160118 V02)
-
Zebu
addikt
válasz
DoItYourself #21711 üzenetére
Most úgy néz ki az USB infra holmival sikerült elérni a ki és bekapcsolást. Nem tudom, hogyan de most megy. Kihúztam a gyára infra hosszabbítót és ránézésre minden működik.
Igaz így nem a gyári infrát és távirányító kiosztást használom, hanem windows media centert.
-
Zebu
addikt
válasz
DoItYourself #21708 üzenetére
megnézem. csak az abaj, hogy számokat is használjuk amikor beleteker a család. beüti hogy 40 perc és akkor onnan megy a film
-
Zebu
addikt
válasz
DoItYourself #21686 üzenetére
Valahogy nem sikerül magamba szívnom a tudást
Nem értem az universal remote részt. Plusz ha igazából kevesebb gombom van, mint amennyit szeretnék használni, akkor nem hiszem, hogy új jeleket tudok definiálni, vagy nem tudom.... elvesztem....
-
Zebu
addikt
válasz
DoItYourself #21686 üzenetére
Köszi, próbálkoztam vele, nekiesek újra!
-
paparazzi2
tag
válasz
DoItYourself #21675 üzenetére
Jól letörölték
-
Radomer
aktív tag
válasz
DoItYourself #21655 üzenetére
Köszi a segítséget végül is én voltam a béna. Nem azt a telepítőkészletet raktam rá hanem valami C2 végződésűt.
Most már elindul csak a hálózaton nem látja a NAS-t, de majd holnap megnézem miért. Android alól működik ez az érdekes benne.
Melyik Kodi változatot érdemes használni? A Minix félét, vagy play-ből a legfrissebbet, ha androidról megy?
-
noobfx
csendes tag
válasz
DoItYourself #21611 üzenetére
Hogy kell ezt a csodát 6-os androidra frissíteni? Azt írja, hogy az 5.1 a legfrissebb.
-
noobfx
csendes tag
válasz
DoItYourself #21611 üzenetére
köszi, rásasolok
-
jaroslav
aktív tag
válasz
DoItYourself #21557 üzenetére
Köszönöm az információkat!
-
tibi970307
tag
válasz
DoItYourself #21515 üzenetére
Valóban, még olcsóbb is, csak a 2/8 GB-os változatot láttam először és az 45$.
Így csak 29$ lesz.Köszönöm!
-
Lacko66
tag
válasz
DoItYourself #21444 üzenetére
Visszaraktam a 8.0.2e-t és most jól működik. Marad ez egyelőre. (Kéne egy új tévé de arra most nincs keret
)
Köszi a segítséget
-
Lacko66
tag
válasz
DoItYourself #21437 üzenetére
LE beállítások között 1 új funkciót találtam, ez a Lirc amit tiltani vagy engedélyezni lehet. Úgy tudom ez távirányítókkal kapcsolatos dolog. RGB-re vonatkozólag az egyik hozzászólásban ez van:
echo "echo 'rgb,8bit' > /sys/class/amhdmitx/amhdmitx0/attr" > autostart.sh
De nem értek hozzá és nem tudom hogy ez az én problémámra vonatkozik-e.
-
F_Peter
őstag
válasz
DoItYourself #21436 üzenetére
Tudom, csak nem részleteztem mert felesleges. A felvetésre válaszoltam, hogy imax szemüveg otthon passzív tv-n meg működik. (Mellesleg bármelyik lépcsőjét nézzük, soha nem működött. És hiába viszel normál passzív szemüveget imaxban nem működik.)
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
DoItYourself #21378 üzenetére
Van a Khadasnál egyébként jobban dokumentált?
-
Pelican
őstag
válasz
DoItYourself #21375 üzenetére
Nálam az S912-n 8.1.1 fut, eddig ez a legjobb Krypton.
A 8.1.1 elég nagy lépés, sok minden bekerült a johngalt féle módosításokból.
Szerintem már nem érdemes 8.0.2e-t felrakni az S905(X)-re sem. -
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself #20909 üzenetére
Frissítettem az összefoglalót, köszönöm mindenkinek a hasznos infókat, visszajelzéseket!
LOG:
5: + Khadas VIM/Pro - megfelelően dokumentált és támogatott terméknek néz ki, ezért az "A" kategóriába raktam
62a: ajánlott 8-as LE verziókat frissítettem 8.0.2e / 8.1.1-re
62b: S905X-hez ált. nem kell dtb.img -
blakey
titán
válasz
DoItYourself #21375 üzenetére
Szerintem a korábbi Testing8 "Nougat kerneles" verzió is stabil, ajánlott, a 8.1.1 ajánlottabb, mint a 8.0.2e, szerintem, a korábbi testing 8.1.0 és bőven jó volt, semmilyen tesztre nem volt szükség mivel kb 2 hónapig tesztelve lett, csak most került vissza kszaq verzióiba, mivel sok "bug" javítva lett. Mint mindegyik verzióba így biztos, hogy itt is talál valaki valamilyen hibát, de általános használat mellett gyakorlatilag semmit nem veszel észre, stabil a működése.
-
válasz
DoItYourself #21230 üzenetére
még nem, de most hogy mondod, ki is próbálom! (juthatott volna nekem is eszembe...)
-
válasz
DoItYourself #21201 üzenetére
köszi, ezt még nem olvastam
de ebből sajnos épp csak az nem derül ki, hogy a) milyen a net kapcsolata, b) milyen routert használ hozzá.
még az is elképzelhető, hogy egy 30/10-es netje van...na de komolyan - ez a kép nekem semmit nem mond a vevő teljesítményéről.
> EZ < mondjuk egy mérföldekkel jobb review, de ebben sincs semmi a wifi vevő egységről. -
válasz
DoItYourself #21167 üzenetére
van ilyen kínai Mecool M8S Pro alin 55 dollárért.
van benne 5ghz wifi is -
samyr
csendes tag
válasz
DoItYourself #21137 üzenetére
Tuneres verzió innen szedtem.
https://forum.libreelec.tv/thread/2722-8-0-2c-libreelec-8-0-builds-for-ki-plus-kii-pro-ki-pro/ -
Pelican
őstag
válasz
DoItYourself #21085 üzenetére
Meg még ott a Win32DiskImager is...
-
Pelican
őstag
válasz
DoItYourself #21082 üzenetére
USB-ról váltott volna SD-re, a frissítéstől még nem ugrik át a másik eszközre...
-
Indiant
addikt
válasz
DoItYourself #21080 üzenetére
Feltelepítettem az SD-re az LE-t majd az usb-n csináltam egy mentést azután áttettem az SD-re a fájlt és visszaállítás.
-
weinmaker
őstag
válasz
DoItYourself #21053 üzenetére
Természetesen olvastam a logoutos írást, és már özön dolgot.
Viszont a Horizon Go mindenképpen kellene rá, de így nem tudom feltelepíteni, mert azt írja, hogy nem kompatibilis. Egy sokkal régebbi 2 magos stickre, amin még tök régi android fut, meg simán felmegy, szóval nem hinném, hogy hardveresen gyenge lenne a cucc.
Nyilván azért írtam ide, mert elakadtam, és nem az időtöket akarom rabolni. -
Zebu
addikt
válasz
DoItYourself #21007 üzenetére
Jah hülye vagyok, a 240 FPS csak azért kell hogy szépen tudjak slo-motiont csinálni amiből utána konvertálok egy 30/60 FPS videót. Jogos, ez nem kell.... 60 FPS elég
A kommenten Azon átsiklottam bocsánat... de igen ott a pont.
-
Zebu
addikt
válasz
DoItYourself #20992 üzenetére
Ahogy elnézem vannak Libreelec buildek: [link]
-
Zebu
addikt
válasz
DoItYourself #20992 üzenetére
Igen, csak valami olyan eszköz kell ahol a Harmony-t tudom járatni, tehát ha a HP USB IR-t rádugom akkor menjen.
Plusz itt van ez az FPS gond az 1080p videókkal. Bringázok és van ,hogy csinálok 1080p 120FPS/ 720p 240FPS videókat és ezek már nem mennek a RPI2-vel.... Mini M8S II megbírkózik ezekkel?
Ettől eltekintve boldog vagyok az rpi2-vel, csak sajnos ez am agas FPS nem megy neki.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
DoItYourself #20984 üzenetére
Oké, biztos, hogy van különbség. De arra is célzok, hogy teljesen más modell alapján működik a YT, mint pl. az HBO. YT ugye egy közösségi video megosztó portál és érdekük is, hogy minél többen elérhessék, a tartalmak meg teljesen nyilvánosak. Az HBO-nál már gondolom főleg saját tartalmakról van szó, amit jobban "féltenek" és megpróbálják az exkluzivitást is fenntartani valamennyire a hozzáférők körének szűkítésével is.
Legalább is én erre következtetek...
-
junkpod
veterán
válasz
DoItYourself #20978 üzenetére
azért ott lesz pár kihívás: hdmi csatoló, megjelenítő, dekoder chip, lan sebesség... ohlálá
lesz itt nemulass
(azt hittem a 60Hz feletti felvétel slowmotion funkcióra lett kitalálva -
Zebu
addikt
válasz
DoItYourself #20978 üzenetére
Akor jól benéztem, megnézem inkább desktop PC-ről, ez a mobil horror volt.
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself #20000 üzenetére
LOG:
5: +X96
66a: +transmission linkek (Csicsóka)Végigpörgettem az X96-ról szóló hsz-eket, több volt a pozitív, mint a negatív, így felvettem azt is az ajánlottak közé.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
DoItYourself #20885 üzenetére
Done.
Ha kell még valamit módosítani, csak szóljatok.
-
kaciokos
őstag
válasz
DoItYourself #20882 üzenetére
OK, köszi szépen, még gondolkodom rajta, hogy belevágjak-e.
-
kaciokos
őstag
válasz
DoItYourself #20874 üzenetére
Jól sejtem, hogy ez alapján kéne csinálnom (összefoglaló rulez
)?
Az első pontban levő TWRP-t nem tudom letölteni, hiába kattintok a megfelelő gombra, nem történik semmi.
Illetve megnyitottam a második pontban levő linket, utána az ottani fórum első hozászólásában található linket, de ott nincs M18-hoz való FW.
-
kaciokos
őstag
válasz
DoItYourself #20864 üzenetére
Mondjuk fut a Kodi, a távirányítón lévő házikó gombbal kilépsz az Android főképernyőre, és újra elindítod a Kodit. Ha visszarak arra a képernyőre, ami meg volt nyitva Kodiban, akkor jó, ha a Kodi a logóval indul több másodpercig, akkor ki volt lőve.
-
F_Peter
őstag
válasz
DoItYourself #20810 üzenetére
Hát.. lehet vak vagyok, de én arra saccolok hogy az a Kodiban van, de minixes XBMC-ben nincs ilyen. Amúgy a táblázatban szereplő beállításokból amim van az úgy van. Lehet pont a stereo lekeverést kéne állítani, de azt itt külön nem lehet.
-
F_Peter
őstag
válasz
DoItYourself #20807 üzenetére
Igen, 2.1 Viszont az XBMC-ben nem találok semmit ahol a csatornák számát állíthatnám.
Köszi, átnézem. -
Beni2360
félisten
válasz
DoItYourself #20720 üzenetére
Hát én nem ezt tapasztalom.
A K1 plus-nál is és a mostani új boxnál is bekapcsol pedig minkét boxon van bekapcs gomb a zidoo X8-ról ne is beszéljek mert ő is. -
Csicsóka
őstag
válasz
DoItYourself #20720 üzenetére
A K1-en is van bekapcsoló gomb, de az is elindul ha tápot kap. Ebben sincs egység ezek szerint.
-
pkollar
tag
válasz
DoItYourself #20679 üzenetére
THX
-
pkollar
tag
válasz
DoItYourself #20640 üzenetére
Köszi. Tudna valaki ajánlani olyan olcsó tv boxot, amin megy az LE is és lehetöleg 7-es android.
-
Fej1973
csendes tag
válasz
DoItYourself #20615 üzenetére
Hát azt nem
a "gyökérbe kellene tenni?
-
Cece04
tag
válasz
DoItYourself #20321 üzenetére
Kár,hogy sajnos azóta is "sold out"..szokták írni,hogy mikorra várható a készlet újratöltése,de most még ez sincs.
geekbuyingnál 4-5 ezer forinttal drágább, ami akkor ezek szerint még mindig jó ár lenne.. ez ugyanúgy használható itthon?
-
Nerazim
őstag
válasz
DoItYourself #20387 üzenetére
Köszi a segítséget. Csak sztereóban gondolkodom. És egy ideig biztos h nem is változtatok rajta. Nem szoktam sűrűn zenét hallgatni ,de néha jó lenne nem csak a TV hangszóróin keresztül. Egy régi Tesla hangfalpárom van nem tudom érdemes-e ezekre építkezni.
-
Indiant
addikt
válasz
DoItYourself #20321 üzenetére
Itthon minden 2x annyi, mert a birkák úgyis megveszik.
-
Cece04
tag
válasz
DoItYourself #20283 üzenetére
Értem köszi!
Ez mondjuk mire ideér 30 kb.,
de jobban megérné? -
gulac12
tag
válasz
DoItYourself #20300 üzenetére
Legújabb hír: az Intel nem szeretne x86-ot emuláló rendszereket látni, akár szabadalmi per is lehetséges, az Intel mindig is nagyon védte az x86-ot.
-
djnice
veterán
válasz
Az lehet, csak gondolom nem nyílt forráskódú, így meg nem lesz belőle libretro core.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
-
envagyok
veterán
válasz
DoItYourself #20289 üzenetére
Még semmivel, először bírják indítani vmit.
Aztán vagy távirányítóval ha lehet vagy van xbox 360 PC_s USB-s gamepad -
sixer66
senior tag
válasz
DoItYourself #20260 üzenetére
Most kipróbáltam 1920x1080-as felbontáson, tehát FHD-n és így nincs akadás, viszont elég gáz a kép, mert ugye a tv viszont 4K-s és elvileg ez támogatja a 4K-t.
Mondjuk így, hogy kisebb felbontáson megy, még mindig nem lettem okosabb, hogy a táp kevés neki vagy a proci omlik össze nagyobb felbontáson, passz.
FW frissítés ezen segíthet, mert szerintem nem nagyon, de ti okosabbak vagytok ebben a témában. -
gaben919
csendes tag
válasz
DoItYourself #20266 üzenetére
Az a baj h semmilyen repo nem müxik.Mert ha jól emlékszem első indításnál lefrissíti a progi összetevőket de ez elmaradt.Manuálisan sem csinálja meg.
-
sixer66
senior tag
válasz
DoItYourself #20260 üzenetére
Az volt a masodik, amit kiprobaltam, mivel eleve LE-el szerettem volna kiprobalni, de ugyan az a tortenet, szoval vagy a tap keves neki vagy alapbol nem jo, de ezzel majd az elado probalkozik.
Valoszinu nem ő tehet rola, hajlamos vagyok mindenbol kifogni a hibasat, mar meg sem lepodom. -
sixer66
senior tag
válasz
DoItYourself #20256 üzenetére
Mivel olyan a jelenseg, mint amikor keresi a megfelelo felbontast, munka utan kiprobalom sima full hd felbontason, de ugye eppen azert vettem ilyet, mert a 4K-t kezeli.
Tudom nincs sok tartalom ra, de talan egyre tobb, foleg ha majd befejezik az uj LE teszteleset es a bt2020-as filmek is menni fognak, akkor lesz igazan jelentosege gondolom, de ezt a temat nem jartam meg korbe, szoval bocsi, ha hulyeseget mondok, nem volt idom mostanaban forumot bujni. -
lacko6
senior tag
válasz
DoItYourself #20239 üzenetére
meg 6.01 van rajta le. teszt megy
-
sixer66
senior tag
válasz
DoItYourself #20252 üzenetére
A ki-be tologatás működik az asszonynál, mindegy
Másik tápom sajnos nincs, így is necces a történet, mert ugye kint vagyok Londonban, de legalább aki küldte az is londoni, így remélem megoldja a problémámat.
Tudom azért ajánlottad a másik tápot, hogy legalább kiderüljön, hogy mi a hiba oka, de ha veszek egy új készüléket én csak azt szeretem tesztelni, hogy milyen szépen mennek rajta a filmek és nem azt, hogy vajon milyen plusz kiegészítővel fog majd normálisan működni, de ez persze nem neked szól, te csak segíteni szeretnél, tudom.
Így első blikkre szerintem nincs erre megoldás, mert vagy működik vagy nem, nem hiszem, hogy varázslat kell hozzá. -
sixer66
senior tag
válasz
DoItYourself #20247 üzenetére
Köszi, de ezt is kipróbáltam, természetesen mindig áramtalanított állapotban mind a két oldal felől kihúztam bedugtam, stb...asszonynál ez működik, de itt sajnos nem akar.
Írtam már a csávónak, aki küldte, hogy az se lenne baj, ha ránézne, mert volt már másik médiaboxom, de ilyet nem csinált. Ahogy lépkedek a menüben becsíkoz, olyan, mint ha nem lenne elég erő benne és egy pillanatra eldobja. Megnéztem a felbontást is, 4K 60Hz, mivel a tv is UHD, de ezt magának állította be. -
lacko6
senior tag
válasz
DoItYourself #20236 üzenetére
-
Zeller01
tag
válasz
DoItYourself #20182 üzenetére
ja, ok köszi
-
válasz
DoItYourself #20136 üzenetére
kapnak további 3 hónapot
úgy hírlik, hogy ők jók ebben...
-
válasz
DoItYourself #20134 üzenetére
Az U1 nem HDR képes, nekem pedig arra van szükségem (HDR képtelennek itt a Dune HD Solo 4K-m)
ezt találtam hozzá, mint legfrissebb FW
de lassan itt a FW005... (remélem az jó lesz, mert a vas nagyon jónak tűnik)
-
pkollar
tag
válasz
DoItYourself #20013 üzenetére
Köszi, azt természetesen végigböngésztem, és mivel ott nem találtam ezért érdeklődtem külön, hátha valaki már megtalálta (64 bites LE S912-re).
Egyébként az igaz, hogy 64 bites LE alatt megy a Chrome,( és 32 alatt meg nem megy, amit sajnos tapasztaltam)? Azt szeretném megoldani, hogy pl egy pair miatt ne kelljen másik eszközt bekapcsolni, hanem LE alól is chrome-ban megoldani a pairt.
Vagy esetleg létezik olyan kiegészitő amivel lehet LE alatt pl openload pairt megcsinálni? -
darvinya
titán
válasz
DoItYourself #20035 üzenetére
…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest