- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
Megcsináltam a saját YouTebe API létrehozását KODI-hoz, és az lenne a kérdésem, hogy LE alatt működő KODI esetén van e lehetőség az API Key, Client ID, és Client Secret adatokat valamilyen módon bemásolni vagy mindenképp be kell gépelni azokat a kívánt helyre? Köszönöm!
-
Ejelhar
senior tag
válasz
blakey #23585 üzenetére
El tudom képzelni, hogy az artwork downloader fejlesztője kicsit benézte, véletlenül personal és nem project kulcsot rakott be a pluginjába, ugyanis pont ez a hatás:
"For the fanart.tv API key I had to apply for the Project API Keys, the Personal API Keys option did not download all the artwork."Most meg éppen javította.
-
Ejelhar
senior tag
Sziasztok,
nem tom volt e erről szó itt, de az újabb LE-ek esetében nekem nem töltötte le az összes képet, a fanart vagy banner lejött, de például a logo vagy a clearart már nem.
Megoldás:
https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=114633&pid=2618553#pid2618553Részletes útmutató:
https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=114633&pid=2622487#pid2622487ps. Szvsz nem szükséges az összes, az én problémáimat megoldotta a saját fanart.tv API key.
-
djnice
veterán
A DRM biztonsági szintje, ezzel védik hogy ne tudd egyszerűen lementeni a stream-et és elérhető legyen a nagyobb felbontás is. Netflix-hez, Amazon Prime-hoz is kell a megfelelő szint, aminek L1 esetében ezek a feltételei:
Key requirements of this security level:
● Device manufacturers must provide a secure bootloader. The chain of trust from the
bootloader must extend through any software or firmware components involved in the
security implementation, such as the ARM TrustZone protected application and any
components involved in the enforcement of the secure video path.
● The Widevine keybox must be encrypted with a device-unique secret key that is not
visible to software or probing methods outside of the TrustZone. The Widevine key-box
must be installed in the factory or delivered to the device using an approved secure
delivery mechanism.
● Device manufacturers must provide an implementation of the Widevine Level 1
OEMCrypto API that performs all key processing and decryption in a trusted
environment. -
szabi__memo
nagyúr
Kodi Youtube api keys problémám van.
Valaki esetleg?
Köszi -
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself #14915 üzenetére
Frissítettem az összefoglalót, röviden a log:
5: +tx5, tx5pro
12b: +link
14h: +link
+30e: yt addon (végre sikerült felfognom a bejelentkezés/saját api key kérdéskört)
35: +tarrtv, mindigtv
+36: android torrent
+66: +link -
kenand
veterán
Köszönöm szépen mindenki segítségét, personal API key hozzáadásával sikerült megoldanom a Youtube addon gondot.
-
azbest
félisten
válasz
kenand #14940 üzenetére
az api key-es dolog ettől független. Szimplán csak a google szigordított, hogy milyen módon ellenőrzi az ingyenes api használat limiteit. Több boxon is használhatod ugyanazt. Arra gondolj, hogy az addon beléptett kulcsait több ezren is próbálják használni egyszerre, azért romlik el, mert hamar eléri a napi limitet (amerikai időzóna szerint).
A nem talál videót probléma a régi addonnal is kijön mostmár. Van egy playlistem, amin addonnal csak a duck sauce számok működnek [link]. A blurred lines és a margaret nem játszható le mobilon, a cream meg 18+ (és lehet a blurred lines is).
(#14942) retesz147:
pár hete már tapasztalom. Lehet csak most jutott eszébe a feltöltőnek bekapcsolni a tiltást. A youtube api lehet nem figyelt erre, de most már szűri.Pécé böngészőben és youtubetv appban mindengyik lejátszható.
Az sem baj, ha ilyen panasz mellé linkelitek youtube-ról, mert sokféle feltöltés lehet hasonló néven.
-
retesz147
addikt
válasz
azbest #14933 üzenetére
Én is ezzel a problémával küzdök egész hétvégén.
Itt próbáltak segíteniEz a probléma most jelent meg? mert a héten még simán néztem a Halott Pénz, Animal Cannibals videókat, szombattól meg semmi.
Van API key, meg minden, de nekem semmi nem hozott megoldást, úgy hogy a másik box-on KIII simán megy minden, meg win7 laptopról is (KODI 16.1). Az MXIII meg megmakacsolta magát.
MXIII LE 009
KIII LE 007 -
kenand
veterán
válasz
azbest #14933 üzenetére
Szia!
Na most elárulom, hogy nem 18+-os tartalmat akartam nézni
Black Eyed Peas-nek van a Where is the Love ft the World klippje, valamint 3 kedvenc Animal Cannibals klippem. Ezek mentek gond nélkül, gondoltam amíg futok beállítom hallgatni.... akkor kaptam a hibaüzenetet, de korábban simán ment....minden féle API key Youtube logi in nélkül is.
Köszi a tutorial linket, how to geekhez hasonlóan jó, sőt itt az xml edit is benn van.
Egy saját kulccsal 2 Boxot is használhatok? (egyszerre valószínűleg nem lesz használva)
-
kenand
veterán
válasz
kenand #14918 üzenetére
Próbálom ez alapján beszerezni az API kulcsot. De browser keyt nem látok választhatónak.
Egy hosszú betű és számsort készít az jó lehet?
(ez nem a teljes +4 karakter)
AIzaSyDw7O6J5Pyk79XnaD4T1fg-YkFrdA -
kenand
veterán
válasz
dugynok #14917 üzenetére
Köszönöm
Látom más is belfutott ebbe (érdekes először ment gond nélkül)"Ami még fontos lehet az újabb Kodi/Youtube alkalmazásban, hogy saját API kódokat adhatsz meg, mivel a kiegészítő által használt kódot ha túl sokan használják, a Youtube időnként korlátozza a hozáférést. Ezt a 3 db saját API keyt is érdemes lekérni és aktiválni a kiegészítőben, erre találsz leírásokat a neten."
Akkor saját API keyt kell beszereznem...este megpróbálom
-
Pelican
őstag
Tegnap este óta nem megy a youtube addon az LE007 alatt, követtem azbest leírását a saját api key beállításról, de így sem csatlakozik. Mondjuk van egy olyan lépés hogy jelentkezzünk be előbb a saját kulcs nélkül, amit értelem szerűen nem tudok megcsinálni. Másik leírásban van kijelentkezés, bejelentkezés az addonon belül, nálam odáig el sem jut (nem indul el, csak hibát dob, hogy nézzem a hibanaplót)
Csak nálam romlott el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged