Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
válasz
Beni2360 #77598 üzenetére
hát, a 7.5Vmár lehet hogy sok volt neki, lehet hogy van valami áram védelmük nekik, azaz túlfelszültség védelem?! Ami leszabályozza a szükséges 5votra, de nem tudom hogy ezekben a boxokban van e ilyen, pl a beltérimben van, de az más. De hogy itt mi lehet belül, dióda, vagy ellenállás, vagy szabályzó passz. Ha nem találsz rá valót, esetleg pc usb csatlakozóján megnézheted, az kereken 5V jön ki fele, csak a pozitívat meg negatívat necseréld fel.
. általában ez piros a pozitív fekete a negatív, vagy fehér. Multimeterrel kimérhető. ha van kidobandó usb csatlakozód akkor azzal megnézheted, ha gondolod
."csak segítséget adtam hátha hasznos" "mobilról írtam". A Ketyeréd usb csatlakozón is indítható, legalábbis az enyém igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Politika
- Elden Ring
- Ford topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- HP ProDesk 400 G4 SFF / i5-7500 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / több db / számla
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Fél konfigurációk
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest