- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Balázs1621 #491 üzenetére
Fura, hogy mindenki így hurrogja a harmadik évadot.
Én nem tartottam ennyire átlag alattinak, elvoltam vele végig (úgyse minden napos nálam a boszorkánytéma).
Valószínűleg a színészek miatt tetszett leginkább.Bennem eddig az első évad hagyott a legnagyobb nyomot, ott nagyon vártam az egyes részek végén, hogy nézhessem a következőt.
A legvégén meg is könnyeztem, amikor "boldogok lettek".
Nem hiszem, hogy aki depressziós- vagy picit is öngyilkos hajlam annak végig kéne néznie azt az évadot.Érdekes módon a sokak által dicsért második részt legszívesebben kihagytam volna.
Ez már nekem túlzottan beteg, meg nyomasztó volt, ellenben elismerem, hogy abban az évadban van összerakva legjobban a történet.Mivel már pár napja látom van a negyedik évadból is pakk, elkezdem tölteni, viszont félek, hogy ha a második évadra fog hasonlítani, ez sem lesz a kedvencem.
De külön örülök, hogy itt is viszont láthatom majd Emma Roberts-et. -
Sziasztok!
Az utóbbi 2 hónapban lettem rajongója a sorozatnak, tegnap estére értem a végére 3. évadnak.Igazából mostanáig azt sem tudtam, hogy megkezdődött már a 4. évad, de az utolsó oldal végigolvasása itt a topikban kellő kép felvilágosított mindenről.
Azt mondjuk furcsálltam, hogy márciusi az első hozzászólás az utolsó oldalon, meg azon is meglepődtem, hogy már ahogy nézem a 10. résznél tart az aktuális évad és egyetlen spoiler-t sem olvastam itt a topikban a történetet illetően.Bezzeg a The Walking Dead topik meg mikor aktuálisan jönnek a részek folyamatosan pörög és minden második hozzászólás spoiler.
Most már így nem akarom külön leszedni mind a 10 részt majd megvárom ebből is a teljes pakkot, ha minden igaz 1 hónapon belül így belekezdhetek majd én is a 4. évadnak.
Már várom nagyon!
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest