- Mobil flották
- Yettel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
SkyS1gn #1423 üzenetére
Nekem volt mindketto es lesz is. Szeretem cserelgetni oket, es legalabb normalis velemenyt mondhatok nem hulyesegeket beszelek. A 7990-rol azert valtottam mert nem tamogatta rendesen a 144 Hz-et. Es szeretnek 3D-ben jatszani...azert vettem 3D kijelzot. Majd ha meguntam akkor valtok vissza Radeonra.
-
mackosajt
addikt
válasz
SkyS1gn #1404 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő.
Idézem a kollégát:
"Én az AMD kártyáit nem szoktam szidni, de a gyári hütése, elvan b@szva"
Szerinted?
@ norb: Kapcsolj már be valami ellenőrző programot, mert förtelmes a helyesírásod. No meg az elmúlt X hozzászólásban még véletlenül sem szidtad az AMD-t. Ugyan már, te? Soha! Aki ezt állítja, az sz@r, szemét, hazug.
-
norb55
őstag
válasz
SkyS1gn #1208 üzenetére
Semmi baja az SLI-nek, régen voltak vele gondok, de a GTX 480 után csak egyre jobb, a GTX 780 meg förtelmessen komoly, megnem mondanád hogy 2db 780 dolgozik a gépbe. Jó eléri nállam is a 82fokot, de megy, és skálázódásilag 5-ös . Mindenkinek azt kívánom, akit kicsit is érint a számítógép, legyen olyanba része mint nekem. Leülök és játszok, nem dobál ki hibákkal, nem hangos, és nem akadnak a játékok, (mikro lagok stb ).
Mindenbe belelehet kötni, még az élő fába is.
Pedig állva jobb, egézségessebb
Leld benne sok örömödet a Radeon karikba
-
norb55
őstag
válasz
SkyS1gn #1205 üzenetére
Három évig volt Radeon kártyája
Ő nem az, én igen
Amúgy birod a hangját a kis 290X-nek?
vagy másik szobába van a gép hermetikssan lezárva
Megmondom neked őszintén, hozzámvágnának egy 290×-et, azzal a lendülettel dobnám vissza az illetőnek.
Szégyen hogy az AMD kimert adni egy olyan rossz és hangos hütést. a porszívóm fele olyan hangos . -
Tirexi
addikt
Megnéztem ezeket, de furcsa módon mind AMD hiba. Ebből nekem az következik, hogy AMD hiba, de nem a kártyáké hanem a driver-é!
Ez már megint a driveres baromsága a dolognak tehát mondhatjuk, hogy "AMD hiba".
Ha annyira játék hiba lenne akkor NV-n miért nem jön elő?
Én úgy tudtam, ha egy játék hibás akkor annak a hibának mindenféleképpen összeállított PC-n elő kellene jönnie ugyan úgy NV-nél is.
Itt most TS-en textúra villogásokról hallok meg a YouTube-os videóknál is van ilyen.
Ez mi a ha nem driver hiba? És miért csak AMD-nél?Ja meg most hallom, hogy AMD-nél nincsen DVI-on 120Hz? Csak display porton? Egyre inkább elhatárolódok ettől az egész AMD-s bohóckodástól. Vegyétek csak ti ezeket a VGA-kat jó olcsón. Aztán meg vakard a buksid amikor jön a vörös halál.
YouTube-os videó közben meg 83 fokos a VGA?Ez kész.
Ráadásul az én videómat nézte.Lehet bugos a videóm.
(#788) Cris99:
Köszi, hogy aktív nézőm vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Mobil flották
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mesterséges intelligencia topik
- Kés topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- MSI 3080 10G GAMING Z TRIO ( Fehérre festett)
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest