- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Sokan azt gondolják, hogy én mekkora nV fanboy vagyok, mert mindig dicsérem. Közben mennyire nem. Én nem vagyok márka függő semennyire, de mindig megvédem azt a gyártót, ami szerintem és Nekem jó ár/érték arányú cuccot gyárt. Ami nem azt jelenti, hogy olcsón jót, hanem lehet azt jelenti, hogy drágán jót. Mivel nekem első sorban egy terméknél az számít, hogy jó legyen, nem bánom azt se, ha 1.5X annyiba kerül, mint a konkurens nem olyan jó terméke. Az elmúlt 5-6 évben szinte az összes konkurens márkám volt. Telefonban IOS-Android, tévében Samsung-LG, vga-ban AMD-Nv (igaz az AMD vga-m 2006-2008 körül volt, de már nem tudom milyen utána lett a GTX 460 768 MB-os 2008-2010 között), autóban német-francia-japán. Ha az AMD kijön egy jó VGA-val, akkor simán megveszem, minden gondolkozás nélkül. (esetleg a GSYNC monitor fog egy kis gondolkozást jelenteni, de, ha annyira jó, akkor eladom azt is).
-
Televan74
nagyúr
Mantle addig lesz még a DX12 -s játékok meg nem jelennek.Utána megmarad neki az innovációs plecsni.Köszönik szépen,hogy ennyit áldozott az AMD a pc gamingbe
Más.Azért az idő megint az NV -nek kedvez.Két nagyon fontos játék érkezik,az új radeonok még be sincsenek mutatva.Főleg úgy hogy mind a kettőn ott az NV logo.
(#4643) h1mpi És tegyük hozzá még a CPU/APU eladásokat.Na én csalódtam a 7850K -ba.De lehet hogy számomra egy kicsit savanyú a szőlő.
-
h1mpi
félisten
Oké én értelek. Biztos van olyan játék, ahol ér valamit a Mantle. De, ha csinálnánk egy szavazást, hogy az AMD tulajok azt kapták a Mantle-vel, amit vártak, elég megjósolható eredmény jönne ki.
A másik, hogy bár az AMD fórumot nem olvasom naponta, de sokkal többen jöttek át a zöld oldalra, mint tették ezt fordítva. Proci esetére emlékszem csak. Akkor ezt mivel magyarázod? Hülyék az emberek, hogy nem érzik azt a sok jót, amit az AMD ad nekik?
Az nV mit marketingol? Szerintem semmit, sőt még ezzel a memória dologgal sokak szemében negatív is lett. Talán ennek köszönheti az AMD, hogy adott el vga-kat az első negyed évben.
-
h1mpi
félisten
Oké mindenki hibázik, hibátlan márka vagy ember nincs. (szerintem se korrekten jártak el amúgy) És mondj még egy ilyet... Amúgy meg nem halottam még sok elégedetlen 970 felhasználóról, mert FHD-ra elég lesz az a memória mennyiség is... Az AMD meg folyamatosan kábítja a népet a Mantle meg hasonló marhaságokkal...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HDD probléma (nem adatmentés)
- OpenMediaVault
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mini-ITX
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- HiMedia lejátszók
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest