Hirdetés
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacy
aktív tag
Nem akarok én magyarázni semmit. Nem vagyok "megmondó" ember féle. Én is oda húzok ahol jó. Probálok okosan dönteni. Hol ilyen hol olyan indokkal. Pl most is simán cserélem majd az r9-et Gtx970-re ha az én szempontomból az jön ki jobban. Jelen pillanatban a Gta5 és Witcher3 páros. Amennyiben szégyenletes teljesítményt mutat nekem a 290 akkor váltok. 4850 széria óta vagyok amd vga-val. Utána 6870, mert nem volt bajom az előző amd-vel. Utána 7950 mert erősebbnek ítéltem mint a vele versenyeztetett gtx-et. És most az r9 mivel amd támogatású volt a Bf4. (Az hogy jobban megy nvidián, érdekes de ott a pont. Megjelenésekor ezt nem lehetett előre tudni) Úgyhogy nem védem én nagyon egyik oldalt sem. Én vagyok a vásárló a cégek küzdjenek értem ne én a cégekért.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest