- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacy
aktív tag
Nem akarok én magyarázni semmit. Nem vagyok "megmondó" ember féle. Én is oda húzok ahol jó. Probálok okosan dönteni. Hol ilyen hol olyan indokkal. Pl most is simán cserélem majd az r9-et Gtx970-re ha az én szempontomból az jön ki jobban. Jelen pillanatban a Gta5 és Witcher3 páros. Amennyiben szégyenletes teljesítményt mutat nekem a 290 akkor váltok. 4850 széria óta vagyok amd vga-val. Utána 6870, mert nem volt bajom az előző amd-vel. Utána 7950 mert erősebbnek ítéltem mint a vele versenyeztetett gtx-et. És most az r9 mivel amd támogatású volt a Bf4. (Az hogy jobban megy nvidián, érdekes de ott a pont. Megjelenésekor ezt nem lehetett előre tudni) Úgyhogy nem védem én nagyon egyik oldalt sem. Én vagyok a vásárló a cégek küzdjenek értem ne én a cégekért.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4652, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest