- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacy
aktív tag
Nem akarok én magyarázni semmit. Nem vagyok "megmondó" ember féle. Én is oda húzok ahol jó. Probálok okosan dönteni. Hol ilyen hol olyan indokkal. Pl most is simán cserélem majd az r9-et Gtx970-re ha az én szempontomból az jön ki jobban. Jelen pillanatban a Gta5 és Witcher3 páros. Amennyiben szégyenletes teljesítményt mutat nekem a 290 akkor váltok. 4850 széria óta vagyok amd vga-val. Utána 6870, mert nem volt bajom az előző amd-vel. Utána 7950 mert erősebbnek ítéltem mint a vele versenyeztetett gtx-et. És most az r9 mivel amd támogatású volt a Bf4. (Az hogy jobban megy nvidián, érdekes de ott a pont. Megjelenésekor ezt nem lehetett előre tudni) Úgyhogy nem védem én nagyon egyik oldalt sem. Én vagyok a vásárló a cégek küzdjenek értem ne én a cégekért.
-
Pacy
aktív tag
Nézted Te a mantle teljesítményét gyengébb géppel is? Ott jön elő igazán az ereje. Én néztem: Phenom2 x4 940, Fx 8320, i7 4590 és 4770k és 4790k procikkal. 7950, R9 270x , R9 290 vga-kal. Amúgy még egy 4790k proci mellett is érezhető a mantle vs dx szerintem. Mérésekkel és kvantum fizikás bisz-basz számolásokkal nem tudom neked alátámasztani. Egyszerűen "érezhető". Igazából nem akarok én ezen vitatkozni csak a marketing kamun akadt el a szemem.
Szerk: Mit vesznek tonnaszámra az emberek az az ő dolguk...(itthon is érdekes a szavazás, mert kemény a marketing. Az hogy szar van a szőnyeg alatt az már mind1 ha már jó helyre szavaztak)
-
Pacy
aktív tag
válasz
daveoff #2422 üzenetére
Viszont sokan tesznek régebbi amd proci mellé erős kártyát. Ameddig a tesztek is nagy részben azt hangsúlyozzák hogy full hd-ra inkább erős kártya kell mint proci ez sokáig így marad. Átlag gamer nem jár ph-ra okosodni hanem a helyi bolt vagy a haverok álltal tájékozódik. És bizony már egy 7950-el sokat gyorsít a mentle. Nem hogy egy r9 290-el. Ott jön ki az ereje a dolognak igazán.
-
Pacy
aktív tag
Sziasztok! Egy Gtx 960 kb 1450Mhz körülire húzva mennyivel erősebb egy r9 290-nél ami mondjuk 1100Mhz-en megy? Gondolok itt játékokra elsődlegesen. Minimum fps érték lenne érdekes számomra.
-
Pacy
aktív tag
válasz
_-ORANGE-_ #2164 üzenetére
Én az Amd-re szavazok! Ahogy előttem is írta kolléga jó tuningos kártya. Siman a nyomába érhet egy 7950-nek. Plusz ott a Mantle is mellette. Játék függő is egyik másik előnye. 660ti nek meg ott a physx.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Horgász topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos cigaretta 🔞
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged