- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Sokan azt gondolják, hogy én mekkora nV fanboy vagyok, mert mindig dicsérem. Közben mennyire nem. Én nem vagyok márka függő semennyire, de mindig megvédem azt a gyártót, ami szerintem és Nekem jó ár/érték arányú cuccot gyárt. Ami nem azt jelenti, hogy olcsón jót, hanem lehet azt jelenti, hogy drágán jót. Mivel nekem első sorban egy terméknél az számít, hogy jó legyen, nem bánom azt se, ha 1.5X annyiba kerül, mint a konkurens nem olyan jó terméke. Az elmúlt 5-6 évben szinte az összes konkurens márkám volt. Telefonban IOS-Android, tévében Samsung-LG, vga-ban AMD-Nv (igaz az AMD vga-m 2006-2008 körül volt, de már nem tudom milyen utána lett a GTX 460 768 MB-os 2008-2010 között), autóban német-francia-japán. Ha az AMD kijön egy jó VGA-val, akkor simán megveszem, minden gondolkozás nélkül. (esetleg a GSYNC monitor fog egy kis gondolkozást jelenteni, de, ha annyira jó, akkor eladom azt is).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Robot tolna pénzszállító vagont a Honor alá
- Okos Otthon / Smart Home
- Akciókamerák
- PlayStation 5
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Star Trek
- További aktív témák...
- Új Asus 16 TUF WUXGA 144Hz G-Sync Ryzen AI 9 HX 370W 32GB 2TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- DELL Optiplex 3060 SFF - i5-8500 / 8GB / 256GB SSD / DVD / Win11
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest