- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Sokan azt gondolják, hogy én mekkora nV fanboy vagyok, mert mindig dicsérem. Közben mennyire nem. Én nem vagyok márka függő semennyire, de mindig megvédem azt a gyártót, ami szerintem és Nekem jó ár/érték arányú cuccot gyárt. Ami nem azt jelenti, hogy olcsón jót, hanem lehet azt jelenti, hogy drágán jót. Mivel nekem első sorban egy terméknél az számít, hogy jó legyen, nem bánom azt se, ha 1.5X annyiba kerül, mint a konkurens nem olyan jó terméke. Az elmúlt 5-6 évben szinte az összes konkurens márkám volt. Telefonban IOS-Android, tévében Samsung-LG, vga-ban AMD-Nv (igaz az AMD vga-m 2006-2008 körül volt, de már nem tudom milyen utána lett a GTX 460 768 MB-os 2008-2010 között), autóban német-francia-japán. Ha az AMD kijön egy jó VGA-val, akkor simán megveszem, minden gondolkozás nélkül. (esetleg a GSYNC monitor fog egy kis gondolkozást jelenteni, de, ha annyira jó, akkor eladom azt is).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Lexus, Toyota topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- OLED monitor topic
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Energiaital topic
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest