Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
Én mint AMD tulaj kérdezem akkor tőled, hogy miért megy DX alatt SOKKAL rosszabbul a 290X mint mondjuk egy hasonló kaliberű Nvidia kártya béefnégy multiban? Test range-en nincs különbség, multiban meg hirtelen majdnem felére esik az fps számláló, mert a gpu alig van etetve? Miért? Ha a DX11 a probléma, sőt az nvidia drivere szerinted rossz, akkor miért van nvidia oldalon 90% feletti gpu usage, AMD-nél meg fele annyi??
Mrrhhh.
Én továbbra is tartom, hogy az AMD DX11 drivere egy nagy kalap kaki. -
bozont
veterán
Én nem értek a programozáshoz és nem látok a színfalak mögé, viszont amit látok hogy az nV DX11-ben sokkal jobban muzsikál. Magasabb és stabilabb fps-ek. Ez az én szótáramban pedig azt jelenti, hogy jobb az nV drivere. Az meg hogy nehezebb leprogramozni, engem mint felhasználót nem igazán érint.
Sőt, ahogy egy másik topicban is szó volt róla, az AMD vga-k pont hogy jobban profitálnak egy erősebb cpu-ból, mivel a driver eléggé erőforrás zabáló. Inkább költenének optimalizálásra marketing helyett, utóbbi nagyon nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő