Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 1 VII Japán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Az a gond, hogy nem nehezebb leprogramozni, hanem hogy nem lehet. Tehát ahogy Abu leírta kicsit felettem nagyon jól, játékötletek végzik a kukában. Ezenkívül olyan a mesterséges intelligencia, mint 10 évvel ezelőtt. A hang is olyan, mint 10 évvel ezelőtt, sőt talán még rosszabb, 10 éve az EAX révén néhány játéknak még komolyabb hangzásvilága volt, mint a maiak 90%-ának.

Az, hogy az AMD VGA-k is profitálnak a CPU-ból az kicsit bonyolultabb történet, mint amit itt célszerű lenne levezetnem, annyit írok csak, nem ilyen egyszerű. Hint: maga az API is erősen egyszálon dolgozik.Tehát gyakorlatilag az a helyzet, hogy a user örül, hogy az Nv hardveren megy jobban a játék, közben meg nem látja, hogy a színfalak mögött azért sem lehet komolyabb a játék más szempontokból, mert a brutál erőforrászabáló drivernek szabadon kell hagyni elég CPU-erőforrást.
(#9242) Abu85: Igen, erre gondoltam.

Viszont azt nem jól írtad szerintem, éppen ez a gond, hogy NEM tudják a fejlesztők DX11 alatt előre megbecsülni a dolgok erőforrásigényét, mert egy bazinagy feketedoboz az egész a működési elvei miatt. Ezért utólag kell addig pofozni, míg jó nem lesz, illetve már előre is nagyon óvatosnak lenni.(#9243) Ren Hoek: Hát ezaz, a user örül, de csak azért, mert nem tudja, miről marad le emiatt....
(#9250) sayinpety:

(#9240) deadwing: A többieknek adott válaszomból és a többiek hsz-eiből remélem megkapod a választ.
Az Nv drivere gyors, de megvan az ára.
AMD sebességét multiban DX alatt nem a többi játékos öli meg, hanem a komplex pályák.
Ultra helyett High grafikával pl. teljesen megszűnnek a sebesség gondok, látványos minőségvesztés nélkül. Azt is megfigyeltem egy éve, mikor játszottam, hogy mindig akkor esett le a GPU-használat és az FPS, amikor pl. rengeteg törmelék szállt a levegőben, ami driver/Api limitnek tűnik. Arról nem is beszélve, a játék/driver is véleményem szerint inkább a "biztonságra" van optimalizálva DX alá, sebességnek ott van a Mantle. 
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Valószínűleg arra gondol, amiről az Oxide, illetve a Square Enix is beszélt még 2013-ban az APU13-on, hogy ezek miatt az agresszív DX11-es driverek miatt játékötleteket dobnak a kukába, mert lehetetlenné válik a leprogramozásuk a folyamatosan csökkenő, felhasználható processzoridő miatt.
A Nixxesses gyerek mondta, hogy a DX11-ben minden elmélet. Kiszámolod, hogy elég lesz-e az erőforrás, de fogalmad sincs, hogy a driver mennyi processzoridőt fog elvenni a program elől. És ez kellemetlen a megjelenés előtt, amikor elvben jó minden, de jön egy driver, amitől rossz lesz, és jön az, hogy xy effektet ki kell venni, mert már nincs arra idő, hogy átírd a szimulációt az új driverhez. Ezt szünteti meg úgy a DX12, hogy a kernel drivert kivágja a rendszerből, így nem kell félni az új driverektől.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Szólánc.
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Elektromos autók - motorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- ASUS TUF GTX 1660 SUPER OC
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- RTX 5000-ES SZÉRIA ÚJONNAN GARANCIÁLIS ELADÓ TERMÉKEK! 5050, 5060, 5070, 5080, 5090.
- EVGA GeForce RTX 3080 Ti FTW3 ULTRA GAMING 12GB - Garancia
- PowerColor HellHound AMD Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ultra helyett High grafikával pl. teljesen megszűnnek a sebesség gondok, látványos minőségvesztés nélkül. Azt is megfigyeltem egy éve, mikor játszottam, hogy mindig akkor esett le a GPU-használat és az FPS, amikor pl. rengeteg törmelék szállt a levegőben, ami driver/Api limitnek tűnik. Arról nem is beszélve, a játék/driver is véleményem szerint inkább a "biztonságra" van optimalizálva DX alá, sebességnek ott van a Mantle.