- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Volt Nv-nél egy komolyabb driveres fejlesztés, amikor sokat javítottak a Keplerek regiszterkezelésén. Ott is sokaknál instabillá vált a korábban kitesztelt órajelük, és vagy visszatették a régi drivert, vagy vissza kellett vegyenek a korábban stabil 24/7 tuningjukból.
Arra reagáltam, hogy nincs olyan általánosan, hogy "stabil tuning", otthon nem tudod kitesztelni. Olyan van, hogy adott körülmények között stabil tuning. A DX11 DX12 váltás viszont elég drasztikus változás a körülményekben.
Itt is olyan terhelések érhetik majd a VGA-t, amire DX11 alatt nem volt példa.
BS-em tényleg nem volt, csak ha elkottáztam a tuningot/alulfeszelést.
(#9180) daveoff: "Persze, Te már csak tudod, hogy nálam mi hogy működött"
Te magad írtad le, hogy nem láttál input lag különbséget, nem változott a tuning, és nem változott a hőmérséklet sem.Én csak levontam az egyetlen logikus következtetést.
"Ezt a tuningos dolgot is ugyanúgy beseggelted, mint Abu minden egyes mondatát....."
Igazán kedves a feltételezés, de ez saját kezű tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest