Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz
daveoff
üzenetére
Megnéztem a minimum FPS-k terén 1080p alatt mi a helyzet. A GTX980 54,2 FPS átlagot produkált, a 390X 53,8-t.
(#8426) ffodi: Ez a refet a reffel szerintem továbbra is téves összevetési alap. Azt kell nézni, hogy X összegért mit kapsz összességében, tehát összevetésnél szerintem az ár a döntő tényező.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
daveoff
üzenetére
Az nem sokat befolyásolt. A GCN-ek előrelépését a 15.200-as branch hozta.
Kevesen értik meg, hogy egy hardver teljesítménye nem állandó. Sosem volt olyan a piacon, hogy egy architektúra itt volt három évig és még három évig biztosan itt lesz. Ergo minden meghajtót nagyjából csak 3 évre terveznek csupán azért, mert három év múlva már ott az új architektúra. Az AMD most azt csinálja, hogy három évre terveztek egy alap branchet, ami eddig tartott, és a következő három évre terveznek egy újraírt branchet, amiben megváltoztatják a meghajtó működését az előző három év tapasztalataira építve. Ennek az első meghajtója a 15.200-as sorozat. Most sorra le lesz cserélve a GCN szoftveres alapja, mert sokkal jobban ismeri már az AMD a saját architektúráját, mint három éve.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest