- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei P50 Pro - emlékkép
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Peter
őstag
Nem szoktam vedeni a dev-eket. A motort sem szoktam. Objektiven probalom megkozeliteni a problemat. Itt is azt irtam, hogy a production-nel van gond. Korabban irtam mar a management-rol es a designer-ekrol (ha gameplay problemak vannak vagy nincs innovacio) is. A sajat tapasztalatom azt mutatja, hogy ezeken a teruleteken vannak oriasi hibak. A jatekot meg plane nem vedem, szerintem nem kellett volna ilyen allapotban kiadni. Nem latok bele, hogy hol ment el a pc-s resz, de ps5 beallitasokkal pc-n sem kene annyira rossznak lennie. Majd biztos csinalnak optimized settings videokat.
A lumen miatt a bevilagitas mar alapbol kiveri az ember szemet, raadasul nem egetett, hanem dinamikus. Mas kerdes, hogy a dinamikussaga nincs kihasznalva (designer problema). Az art style nem segit a reszletek lathatova teteleben, ez jogos. Egyet tudsz csinalni, nem veszed meg.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Google Pixel topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hisense LCD és LED TV-k
- Macska topik
- További aktív témák...
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Asus Rtx 4060 Ti Dual OC Garanciális
- Sapphire Pulse RX 9070 16 GB - 3 év garancia
- ASUS PRIME GeForce RTX 5070 OC 12GB hibátlan, garanciás, személyes átvétel
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest