- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- One mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Szerintem ez egyszerű és egyértelmű is: 50% perf/w volt a cél ("ígéret") és ezt végül sajnos nem sikerült elérni. Úgy kellett összeválogatni, hogy zen3 vs zen4 rendszerben valahogy ki lehessen mutatni.
Persze nyilván ez relatív. Nyilván az RDNA2-höz képest jobb. A kedvezőtlen megítélés a saját célokhoz és a konkurencia előrelépéséhez viszonyítva alakul ki. Nem rossz, csak elmaradást jelent a várakozáshoz képest és lemaradást a konkurenciához képest.
A Navi33 különösen stagnálás, legfeljebb refresh érzetet kelt. Persze értem, hogy az árazása sokkal kedvezőbb lett, mint a Navi23-é volt, de azért szerintem ez főként a piaci viszonyoknak köszönhető, nem az architektúrának.
Egyébként abban egyetértek, hogy azon a sávon belül van, hogy árazással lehet kedvező pozícióba helyezni, és a nevezékben is kár volt az XTX
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X AORUS MASTER - Gari 2027.07.09. - ig - Eladó!
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest