- Magisk
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Mobil flották
- Android Autót minden mobilra!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petykemano #46199 üzenetére
Szerintem is egy kicsit rákanntattál erre a Discord dologra. Nincs ez elbagatelizálva csak nem értem mit látsz benne mert a Discord egy több éves program és eddig viszonylag hibátlanul működött az új verziójának frissitése után történt 25- 250 Mhz memória Vram órajel esés aamit - ismét kiemelve nem azért hogy elbagatelizáljam- csak kimérni lehetett, észrevenni nem igazán állítólag.[link]
Itt videón a 7000 ről 6800 ra zuhanó Vram freki és hozzá a megoldás [link]
igazából egy alkalmazás profil frissítéssel megoldották, [link]kb ilyen szintű " hiba" volt.
A hiba kijövetele után pár nappal Nvidia kiadott már egy valamilyen szintű megoldást [link] majd után a gyorsan egy profil javítást.
Az Amd driverek hiányát nem Nvidia fanok találmánya, nem ők találták ki hanem AMD kártya tulajdonosok hiányolják és a sajtó. ezt nem rajtuk, rajtunk kellene számon kérned. -
Raymond
titán
válasz
Petykemano #46199 üzenetére
Ez nem szerencse kerdese. Szerintem Kezd azzal hogy lenyugszol egy picit, megnezed mi is az a Cuda P2 State hogy milyen hatasa van milyen orajelekre aztan ha meg van kedved akkor elmondhatod itt hogyan veszi valaki eszre normalis hasznalat mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest