- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
gejala
üzenetére
Én a 2.4.x-eset próbáltam, ami a Witcher 3 next-gen 4.0 verzióban volt.
Sajnos abban a címben nekem nem úgy tűnik, hogy érdemben javítana a 2.5.1... [link]
A ghostinggal nem volt problémám, mással igen, itt részletesen beszámoltam róla: [link] .#46135 Busterftw : Idő hiányában nem mentem részletesen bele, melyik RT megoldás pontosan hogyan működik, de pl. a Witcher 3 teljes RT-módja nekem elég komplett/meggyőző (korrekt tükröződések, megvilágítás, árnyékok), és teljesen rendben van rajta az RDNA2 teljesítménye is, saját tapasztalat alapján körbefutja RT-vel pl. a 3060-at.
Arra célzok, mennyi létjogosultsága van így csinálni pl. egy játékban, amikor máshogy is meggyőzőnek tűnő eredményeket lehet felmutatni, ami a Radeon kártyákon is jól fut? Nem tudom, csak felvetés.
#46136 Petykemano : "a programozható eljárás abban segít, hogy ne legyen olyan nagy VRAM igénye az eljárásnak"
Ami miatt hatékonyabban gyorsítótárazható is lesz egyből a BVH struktúra."Ebből ugyanúgy profitálhat majd AMD és NVidia kártya is."
Szerintem nem. Mivel Nv-n egyből ugrik a kötött fixfunkciós egységek használhatósága ekkor. Tehát ott vagy az eredeti nagy adatstruktúrával dolgozol a fixfunkciós egységekkel és az eredeti DXR-el, vagy kellene valami alternatív API, ami máshogy használja a hardvert, feltéve, hogy ez egyáltalán lehetséges, és kéne support a játék oldaláról is mindehhez.
Én arra számítok, az AMD mód jól fog futni, míg az Nv-re jönni fog egy hagyományos DXR alapú mód, ami meg megy, ahogy bírja. Csodára nem számítok én sem, de nem tartom elképzelhetetlennek, hogy pont fordított legyen az erősorrend, mint amit megszoktunk.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Háztartási gépek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Formula-1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpársportok
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Projektor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest