- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone topik
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Elhagyja Kínát a Vivo OriginOS rendszere
Új hozzászólás Aktív témák
-
gainwardgs
veterán
válasz
Petykemano #44972 üzenetére
Benchmark csak fa.. méregetésre való
-
válasz
Petykemano #44972 üzenetére
Azért nagyon sok kérdőjel van ebben, épp az előbb írtam a találgatósba, de akkor még nem olvastam itt a témát.
Azért nem biztos, hogy ez elsőre így fog működni ahogy leírod.
Téma most azért redditen és Twitteren is hogy fog skálázódni a chiplet , pont az egyik tag a Buldozer vs Ryzen-t-emlegette hogy, vajon az RDNA3 melyik lesz... kérdés hogy sikerül ezt megoldani . Megint az, hogy lesznek játékok amikben nagyon jó lesz meg lesz olyan ahol nagyon el fog maradni?
Szinte mindenhol a fogyasztást olvasni a két gyártó összevetésében már, egyre kevésbé azt hogy az RDNA3 hogy áll az ADA-val szemben mondjuk játékokban, raytracingban stb...
Valószínűleg a fogyasztás mutató lesz most a fő marketing az AMD nél,de azért mondjuk 20% lemaradás a csúcson nem biztos, hogy annyira jó lenne az RDNA2 után plusz nem vagyok benne biztos, hogy az ADA gyengébb teljesítmény/ fogyasztás mutatót fog mutatni a csúcs kártyák alatt mint az RDNA3. a 3060-3070 szinte ugyan azt hozza fogyasztásban, mint a vele egy kategóriás RDNA2.
Az is furcsa hogy Nvidia inkább a nagyobb/ drágább monolitikus dizájnt választja. Abu írná a tapasztalatot, de biztos vagyok benne hogy itt nem erről van szó, amiért Nvidia inkább egyelőre inkább maradt a biztos úton és cserébe nagyobb és drágább megoldást nyomatja, míg AMD ezt a verziót .
Ugye kopite behozta azt hogy Nvidia módosította az Ada specifikációt és a Hopper 202 ből kap újításokat, nem egy szimpla hatalmas monolitikus cucc lesz kigyúrva mint az állat.
Valószínűleg ez lesz az előkészület az MCM -re de közben azért lehet hogy más kárán akarnak tanulni....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest