Hirdetés
- Google Pixel topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
RDNA3 = Bulldozer / Ryzen
Nyilván én se tudom. De azért nem példa nélküli. Egyrészt ott a MI200. Másrészt az M1 ultra.
Én mindig azt gondoltam, hogy a multichip gpu majd valami olyasmi lesz, hogy lesz egy központi rész, ami az egész képet látja és a képernyőt osztja a chipketekre de úgy, hogy az illesztéseket saját maga kezeli.
Ehhez képest úgy tűnik, hogy a kérdés megoldása nem egy brutál frontenden múlt, hanem csak annyi, hogy hogy illesszünk össze két külön gyártott lapkát, hogy a lapkák közötti sávszélesség ne csökkenjen ahhoz képest, mintha belső buszt használna.Ezzel együtt lehetnek majd olyan játékok.vagy jelenetek, ahol a lapkák közötti kommunikációs szükséglet kielégítésére a kapcsolat kevés lesz.'
De ha az nvidia ezúttal is 20%-kal vezetne, akkor szerintem nem kínlódna azokkal a TDP értékekkel. Tudod, hogy a túlhúzott példányoknál mindig az utolsó 5-10% kerül 100-200W-ba. Szóval szerintem akkor beérné azonos fogyasztás.mellett 10-15% tempóelőnnyel is.
Chipket vs monolit
Még a 28nm előtt az AMD/ati mindig azzal domborított, hogy fél-egy generációval fejlettebb gyártástechnológiát használtak. Aztán mire mentek vele? Szerintem ez olyan, hogy ki miben mélyül el. Ha jó az architektúrád, megengedheted magadnak, hogy régebbi gyártástechnológiát használj, ha így is piacvezető vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Google Pixel topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Robotporszívók
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest