Hirdetés
- iPhone topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
Bele tudtak rakni a játékba egy full RT implementációt amit amúgy kb még egy 3090-el se tudsz futtatni max DLSS -sel. De arra már nem jutott idő, hogy normális fizika kerüljön a játékba. Hiába a real life like grafika RT -vel ha a vezetés a kocsik ennyire igénytelen és a víz effektek most komolyan, a Witcher 3 -ba csak leálltam a tengerbe nézni ahogy hullámzik a víz itt meg erre ez a valami fogad...
Megvettem steam -en de a 2 óra alatt annyira elment tőle a kedvem, hogy inkább refund és folytatom az AC Odyssey aztán meg RDR2 kijátszásom... Pedig 5600X, RTX3080 van a gépembe így közel max grafikán pörgettem amíg még refund keretbe befértem vele.
Majd 2021 karácsonyára remélem olyan állapotba és extra tartalommal lesz már elérhető, hogy megérje a pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ELADÓ: Sapphire PULSE Radeon RX 7800XT Gaming 16G - Garanciával - 1 napos AKCIÓ
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- XFX RX 7900 XTX SPEEDSTER MERC 310 24GB BLACK EDITION - 3 év Alza Garancia
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest