Hirdetés
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Hiába jössz nekem a 4.2x verziókkal, amikor találkoztam olyan játékkal, ami sokkal-sokkal régebbi verzión futott és jó volt a performance, de általánosságban a legtöbb ma kint lévő játék ezeknél jóval régebbi verziókon futnak és azt tapasztalom, hogy 10-ből kb. 9 játék szarul megy RX470-en (szarul megy= szar a performance, a látvány egy hányás és extrém CPU limit)
Örülök, hogy sikerült megint behoznod egy olyan témát, aminek semmi köze ahhoz amit írtam. Kizárólag a tapasztalatomat osztottam meg a kollégával, engem nem érdekel se az Outer Worls, se a jeti...uuuh jedi, továbbá olyan UE4 játékot még nem láttam, ahol Vulkan lenne az alapértelmezett API.
Azt viszont láttam, hogy eddig két olyan címmel találkoztam (egy régebbi és egy idei), melyek DX11 alatt gyönyörű performance-t és látványt hoztak UE4-el. (Tudom a látvány eléggé szubjektív, de akkor is.)Hiába fut 1-2 cím alatt jól az UE4, ha maradék indie címek 99%-ában egy kalap fos, mert az indie deveknek nincs engine programozójuk aki rendbe tudná tenni ezt a trágyadomb motort. A nagy stúdióknak van, ilyen egyszerű, csakhogy az embert nem mindig kizárólag a nagy agyonhypeolt címek érdeklik. Ahogy írtad is, Gears 5-nél átírták a motort. Tök jó, csak ez az egy nem fog segíteni a maradék sok száz kint lévő, UE4-es, DX11-es játékokon, ahol egy rakás fos a performance és sokszor sajnos még a látvány is.
Nagyon ritkán ugyan, de olykor valóban akadnak kivételek, még DX11-el is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Windows 11
- EAFC 26
- Linux kezdőknek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Metal topik
- OTP Bank topic
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- NVIDIA GEFORCE RTX 3080 FOUNDERS EDITION
- Hp NVidia RTX 2070 Super 8Gb Videokártya - HP L84981-001
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest