Új hozzászólás Aktív témák
-
Az üzletpolitikát lehet jellemezni ilyen szavakkal. Hogy politikailag korrekt legyek (mert ez minden VS-nél elvárt), én így jellemezném egy negatív szóval a cégeket:
NV: arrogáns
Intel: kapzsi
AMD: balfaszNon-PC megjegyzés: szerintem ebben a sorrendben a legsúlyosabb, azaz az NV a legrosszabb. A balfaszság az első kettőhöz képest szerintem kb semmi, még javítható személyiséghibának tartom. Persze ez nem jelenti azt, hogy sikerül is. Bár a CPU piacon sikerült.
Ja és ez nyilván nem jelenti azt, hogy ezek alapján vásárolok, legfeljebb csak akkor, hogy ha annyira hasonlók, hogy nem tudok más alapján dönteni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest