Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz
füles_
üzenetére
Kedves fan barátom. Tomax és hsm a 290-est emlegette én én arra reflektáltam. Te kavarod be mindig a 390-es szériát holott nem arról volt szó. Sok játék jelent meg tavaly és crytek linkelgette is az első teszteket róluk egy orosz tesztelő csapattól. Na ott én elég sokszor láttam a 290-es előtt végezni a 970-est.
Itt a két saját készítésű tesztem és ezekben a házi mérésekben is elöl végzett a 970-es a 290-es ellen.
Javaslom nézz ár a fogyasztás mérőre a teszten mert húzva az amd rendszer sokkal sokkal többet evett.Egyetlen egy esetben sem posztoltam még ide hülyeséget.
Gondolhatod hogy nem általánosítok. 
Engem már nem ez a téma izgat hanem hogy az nv milyen gpu családdal jön ki. Azt rebesgetik hogy nem a titan v lesz az alapja a családnak hanem egy áttervezett variáns. Ha hozzák az eddig kitaposott ösvényen haladva amit szoktak akkor az amd megint jó sokára tud majd bármivel is reagálni.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Inno3D GTX 1060 Twin X2 3GB GDDR5 videokártya,2xDVI,DP,HDMI,hibátlanul működik
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- SAPPHIRE Radeon RX 9070XT NITRO+ OC
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Gondolhatod hogy nem általánosítok.