Hirdetés
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Mégis mi között nem látom a különbséget? Nem is írtam ilyet.

Néhány éve voltam vizsgálaton, akkor semmi baj nem volt a látásommal, szemüveg sem kell, és nem vettem észre, hogy romlott volna....
A probléma, hogy pakolhatod rá a VSR-t, attól az még 23" FHD marad... Persze, bizonyos renderelési hibák így csökkennek, de azt el lehet érni más, kevésbé erőforrásigényes módon is egy jó motorban. -
X Factor
addikt
Azért ez erősen szubjektiv. Grafikus kollégáknak ált 27" wqhd-t épitek, több mint a fele, azzal kezdi h. vegyük le a felbontást h. nagyobbak legyenek a dolgok. Ekkor ált 125% skálázással megelégednek, csak mindig megjegyezem neki, h. szólhatnának előre, mert akkor fhd monitorok kerülnének beszerzésre...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- ELKELT - Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7900 GRE 16GB - Csere is
- EVGA GeForce RTX 3080 Ti FTW3 ULTRA GAMING 12GB - Garancia
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6 jegelve nagyadam29-nek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest