Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Igen mert az emberek nem hülyék,nem kajálják ha +30%ot látnak genenként mert az kevés.2 gen alatt a nagy ujitásokkal az AMD összeszedett 3 gen hátrányt,ehhez elég nehéz tapsikolni.Arról nem beszélve,hogy megteremtettek egy valós piaci igényt amit nem tudnak kiszolgálni,mert minden/mindenki fontosabb nekik mint az egyszeri gamer.Az az egyszeri gamer akik(k) rekord nyereséget termelnek az nVnek... mert lagalább az nV hozzá a +60%ot genenként,és olyan piaci igényekre reflektál amik léteznek és valósak,igen a ficsörlista hossza nem ide tartozik!
-
Meg az is, hogy pl épp az előbb beszéltem egy nagykeres ismerőssel és közölte, hogy a mára igért vega szállítmányt ne várjam, mert a szállító visszamondta a szállítást készlethiányra hivatkozva.
Szóval még mindig kellően nagy a baj, és egyszerűen képtelenek értékelhető mennyiséget szállítani.
Értem ez alatt már lassan az 5db-ot is.
Amúgy én úgy érzem, nem HBM2 hiánya itt a fő gond, az csak az okozat, az ok inkább az Apple.
Lefogadom miattuk van hiány jelenleg a Vega kártyákból, mert oda mentek azok a lapkák ami az 56/64-re kellene, hogy ki tudják elégíteni az igényeket. És az Applenak meg nem mondhatnak nemet, prioritást élveztek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest