Hirdetés
- Google Pixel topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Telekom mobilszolgáltatások
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android szakmai topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
És az miért jó, hogy a tuning progik Wattman frontendekké silányulnak? Hogy az egyik legnépszerűbb buhera program majd csak nVidia alatt lesz elérhető, mert az AMD központi bizottsága úgy döntött, hogy ő jobbat tud nyújtani a népének, és eszi nem eszi alapon azt kapják. És szeretni fogják, mert mástól sem kaphatnak jobbat. Az évtizede ténykedő közösségi fejlesztők akikre pedig ilyetén mód nincs szükség, azok mostantól
trockistákgarázspisták lesznek.
De mi lesz a régi kártyák támogatásával? Mint írják az új tunying programot nem lehet úgy használni, mint a régieket a régi kártyákkal. Azok akkor vagy maradnak az elavult driver és népellensége tuning program mellett, vagy használják az új wunder treibert buhera nélkül, és ha kell a kakaó akkor vegyenek 3 darab Vega 64-et helyette mint jó mintapolgárok?

-
tom_tol
addikt
Vicces vagy. Ezek szerint MSI más gyártó tunningappját csomagolja a karik mellé.
Szuper API:
Nemrég elővettem a régi 7970-t egy teszt erejéig. A csoda beépített szutyokkal semmire nem mentem. Megkerestem a korabeli AB-t (2.2) és lás csodát minden paramétert kezelt. Ennyit a régi kártyák támogatásáról. -
Raggie
őstag
Az MSI új appjára voltam kiváncsi. Arra amelyik miatt az Afterburner-t szerinted nem pénzelik.
Értem én az új API-t, csak mutass egy másik olyan programot, a most működők közül, amiben az általam felsorolt funkciók szerepelnek. Csak mert tudtommal nincs.
Tehát: hiába jó ez a gyártóknak ha nem jó a felhasználóknak, legalábbis például nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő