Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Habugi
üzenetére
Nvidia-ra váltásom egyik oka a Crimson driver. Nvidia legalább megmaradt a jól átlátható felületnél, mert igy is elég méretesre növekedtek ezek a VGA driverek. AMD RX 470 szintén nem szerette a Wattman beállitásokat, de az órajelugrálások miatt akadtam ki végleg. Afterburner beállitásokat felülirogatta, ezért nem egyszer gyalulni kellett mindent. Wattman-t utána nem aktiváltam, de az Afterburner beállitások egy része használhatatlan volt az AMD driver, netalán az RX 470-es kártya miatt. Meguntam és egy GTX 1070 Ti kártya van a gépemben, az elavult kinézetű driverrel. Az legalább jól müködik, és nálam nincsenek Afterburner anomáliák nyomokban sem. Nem is tudom, de elég sok ideig volt AMD hardver a gépemben... de tényleg ki lehet bukni egy idő után a tökéletlenkedés és a csúsz(tat)ások miatt.

-
Raggie
őstag
válasz
Habugi
üzenetére
+1
Én is egy normális drivert várok a 290/390 szériához, ami műxik MSI Ab-vel.
Vagy ha nem, akkor legyen benne annak minden funkcionalitása megbízhatóan és bugmentesen.
Azaz részletes ventillátor szabályzás, alul- felül feszelés, OC, és mindezek profilokhoz való kötése, esetleg global hotkey-el való váltásuk.Engem személy szerint a mostani dizájn nem vág földhöz, de nem is annyira rossz. Ha ugyanez maradna de ezek belekerülnének, az király volna.

-
X Factor
addikt
válasz
Habugi
üzenetére
A folyamatos Powertune buher miatt visszatorpedózzák a 390X-et a kőkorszakba
Ezalatt mit értesz? Se a Fury-val, se a vega56-al és a vizes 64-el, nem volt ilyen problémám.
3rd party softverekkel használhatatlanok,
Nálam megy az msi AB, de márcsak arra használom h. osd-n kiirasson pár adatot, örülnék ha végre menne crimson--ból és megszabadulhatnék tőle.
a Wattman pedig egy toxikus ipari szenny.. Ez mondjuk szubjektv, én kifejezetten szeretem, egyszerű és pillanatok alatt átlatható, csicsásnak se mondanám. De kinek a pap kinek a papné.
Eleve az egész Crimson Relive kezelőfelület egy funkciótlan giccs, szóval nagyon várom mivel rukkolnak elő
Továbbra is imádom, könnyen elérem a lényeges beállitasokat, legyen az hbcc, frame rate target, freesync. Több eltérő arányú és felbontásó kijelzővel is gyorsan megvannak a beállitasok, a programokhoz rendelt külön külön elérhető profilok is gyorsan felsetuplhatóak és teszik a dolgukat. A tuninghoz meg végre nem kell külső app.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-book olvasók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Ubiquiti hálózati eszközök
- BestBuy topik
- Napelem
- Óra topik
- Gitáros topic
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest