Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Minden gyártó ezt csinálja. Nyilván nem tetszik egy cégnek, hogy ha adott a PH-nak egy programlicencet (teszem azt most az AMD a Far Cry 3-at), akkor azt miért nem tesszük bele a tesztekbe. Ennek hangot adnak, és megkérdezik, hogy mi lesz ezzel. Csak én nem vagyok hülye, pontosan tudom, hogy az AMD a saját pecsenyéjét sütögeti, és nekik kifejezetten jó lenne, ha ránéznénk erre a játékra. Rá is néztem, és HDAO-val durva képhibát csinál a GeForce. Szerinted nekem ebből nem esik le, hogy miért akarják ezt bent tudni a tesztben?
Én megmondtam nekik, hogy ezt így nem rakjuk bele, a procitesztekhez felhasználjuk, de ha nem javítja ki az Ubi a hibát, akkor a VGA teszteknél ennyi volt.Semmi infót nem ad az AMD. Minden céggel kapcsolatban állunk még az NV-vel is. Utóbbi vállalat is ad nekünk játékokat tesztre. Mindig amikor jön valami nagy cím, akkor kapjuk hozzá a kulcsot. Ezért alapvetően nem várnak el semmit, de gondolhatod, hogy nem azért adják a kulcsot, hogy mi otthon szórakozunk, hanem azért, hogy a programot viszontlássák a tesztben. Na most én speciel nem szeretem azt, amikor problémák vannak egy játékkal. Nem azt mondom, hogy nem fordulhat elő, de rontja a teszt konklúzióját, mert egy probléma miatt lett olyan az eredmény, és nem a hardver miatt. Egyáltalán nem akarunk még egy Shogun 2-t, amikor a GeForce hónapokig nem találta a teljesítményt, ezzel totálisan megnehezítve számunkra a mérést. Inkább nem is rakjuk be a potenciálisan problémás játékokat.
Tukmálni meg nem kell minket. A hardverek képességei magukért beszélnek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Battlefield 6
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Linux kezdőknek
- Parfüm topik
- E-book olvasók
- Windows 11
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 NITRO+ OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- ASRock RX 9070 12GB GDDR6 Challenger - Új, 2 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 12GB GDDR6 PULSE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én megmondtam nekik, hogy ezt így nem rakjuk bele, a procitesztekhez felhasználjuk, de ha nem javítja ki az Ubi a hibát, akkor a VGA teszteknél ennyi volt.