Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Minden gyártó ezt csinálja. Nyilván nem tetszik egy cégnek, hogy ha adott a PH-nak egy programlicencet (teszem azt most az AMD a Far Cry 3-at), akkor azt miért nem tesszük bele a tesztekbe. Ennek hangot adnak, és megkérdezik, hogy mi lesz ezzel. Csak én nem vagyok hülye, pontosan tudom, hogy az AMD a saját pecsenyéjét sütögeti, és nekik kifejezetten jó lenne, ha ránéznénk erre a játékra. Rá is néztem, és HDAO-val durva képhibát csinál a GeForce. Szerinted nekem ebből nem esik le, hogy miért akarják ezt bent tudni a tesztben?
Én megmondtam nekik, hogy ezt így nem rakjuk bele, a procitesztekhez felhasználjuk, de ha nem javítja ki az Ubi a hibát, akkor a VGA teszteknél ennyi volt.Semmi infót nem ad az AMD. Minden céggel kapcsolatban állunk még az NV-vel is. Utóbbi vállalat is ad nekünk játékokat tesztre. Mindig amikor jön valami nagy cím, akkor kapjuk hozzá a kulcsot. Ezért alapvetően nem várnak el semmit, de gondolhatod, hogy nem azért adják a kulcsot, hogy mi otthon szórakozunk, hanem azért, hogy a programot viszontlássák a tesztben. Na most én speciel nem szeretem azt, amikor problémák vannak egy játékkal. Nem azt mondom, hogy nem fordulhat elő, de rontja a teszt konklúzióját, mert egy probléma miatt lett olyan az eredmény, és nem a hardver miatt. Egyáltalán nem akarunk még egy Shogun 2-t, amikor a GeForce hónapokig nem találta a teljesítményt, ezzel totálisan megnehezítve számunkra a mérést. Inkább nem is rakjuk be a potenciálisan problémás játékokat.
Tukmálni meg nem kell minket. A hardverek képességei magukért beszélnek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple iPhone 17 - alap
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Poco F7 – bajnokesélyes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- GL.iNet OFF topik
- Nyaralás topik
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- Okos Otthon / Smart Home
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én megmondtam nekik, hogy ezt így nem rakjuk bele, a procitesztekhez felhasználjuk, de ha nem javítja ki az Ubi a hibát, akkor a VGA teszteknél ennyi volt.