Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
üzenetére
Jaja már a furiksznál is láttam ilyeneket és a buta Maxwell azóta is köszöni szépen de gyorsabb,ráadásul a terraflops/csájnbencs recskázásos időszakom is lezárult.
Amíg nem jön ki a termék,nem veri el játékokban mindenhol az aktuális ellenfelét addig ez mese habbal,ahhoz meg már túl öreg vagyok,hogy puszira lapátoljam a pénzt igéretekre és álmokra,így eddig nekem az nv csak spórolt (mert a furikszem lett volna nem a pénzem égettem volna el hanem a komplett vga-t,ellenben a mostani csak megy és megy és megy...). 
Ha kijön és odavág mindent akkor elismerem (ahogy az 1600-os Ryzent is),mert se nem szimpatizálok egyik oldallal sem,se nem vagyok fanboy így nem fáj sőt semmilyen lelki törést nem okoz nekem.Ha az amd feltámad hamvaiból és piacképes terméket tesz le az asztalra az nekem csak jó,
Így azt tudom csak mondani hogy Viszlát a köbön,und Allahu Akbar

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Home server / házi szerver építése
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- A jövőre utal a CoD: Black Ops 7 egy új beállítása?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Káprázatos űremléket állított Jeff Bezos az édesanyjának
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Valami baja van a tápomnak
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Amíg nem jön ki a termék,nem veri el játékokban mindenhol az aktuális ellenfelét addig ez mese habbal,ahhoz meg már túl öreg vagyok,hogy puszira lapátoljam a pénzt igéretekre és álmokra,így eddig nekem az nv csak spórolt (mert a furikszem lett volna nem a pénzem égettem volna el hanem a komplett vga-t,ellenben a mostani csak megy és megy és megy...).