Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- iPhone topik
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új fülhallgatót is hoz a Motorola Európába
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Az emberek és a reviewerek NEM mókolnak semmit a driver-ben, hanem úgy out of the box tesztelik és használják őket: a játékban a gyárilag megadott preseteket használják és ha azok valamelyik hardveren máshogy viselkednek, mint a másikon, akkor azt leírják, itt is ennyi történt semmi több.
Még egyszer: a felhasználókat a legkisebb mértékben sem érdekli a technikai háttér, őket kizárólag a végeredmény érdekli. Annyi történik a gyakorlatban, hogy out of the box a gyári preset-tel AMD VGA-kon ott látható a jelenség, NVIDIA-n nem.
Úgy tűnik akkor, hogy az AMD rossz alapértelmezett beállítást használ a driverében a te leírásod alapján. A Codies amúgy tisztázta a dolgot, mert elismerték a probléma létezését, tudnak róla. Engem annyira a játék nem érdekel és nem is játszok vele, csak végig olvastam a CB tesztjét és érdekesnek találtam, hogy a Codies mai napig nem tudta teljesen eltüntetni AMD-n ezt a jelenséget (még egyszer: ez NEM a játékosok dolga!).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest