- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
válasz
letepem
üzenetére
Nincsenek, csak olvasom a híreket és a statisztikákat, az AMD olyan lejtőn indult el, ahonnan nagyon nehéz lenne visszamászni. Én örülnék a legjobban, ha lenne értelmes verseny és lehetne jókat morfondírozni azon, hogy melyik oldalt válassza az ember.
A legnagyobb problémám a driver: ahány AMD kártyám volt, annyiszor szívtam a driverekkel. Másik oldalra is igaz, hogy voltak gixerek, de legtöbbször pár napon belül javítottak mindent ha homok csúszott a gépezetbe. Több monitor kezelésével is voltak gondok. (gugliztam eleget, köszönöm elég volt inkább eladtam és vettem más kártyát)
Aztán ott vannak a játékok. Egyre több játék az Nvidia optimalizációt kapja. Mára már eljutottam odáig, hogy kb minden játék amit játszok Nvidiás game, egyetlen kivétellel az pedig a BF, de ott is hoz annyit az Nvidia, hogy ne kelljen aggódnom semmi miatt. Az olyan gamek amik szinte élvezhetetlen, demo jellegűek, nem érdekelnek már és szerintem nem én vagyok egyedül ezzel. Hol teszel bele egy Hitmanbe vagy egy Ashes of Singularitybe 100-150 órát?
Az üres ígéretek pedig hajjaj! Mai napig emlékszem rá, mikor felcsendültek az első hírek a Mantle-ről. Mindenki úgy beszart, hogy elkezdték feltenni hardverapróra az nvidia kártyáikat aztán jött a nagy hoppá. Én kivártam, de olyan pánikot keltettek azokkal a hírekkel és alig valósult meg belőlük valami. Jah igen a DX12-t az AMD-nek köszönhetjük. Ez úton is köszönetet mondanék azért a sokszáz játékért ami DX12-re megjelent. Persze erről nem az AMD tehet, de akkor ne pocsékoljanak olyanra időt, költségvetést amivel gyakorlatilag semmivel sem vagyunk előrébb és még az ő részesedései csökkennek. Teremtsenek előbb saját maguknak előnyt és monopóliumot, aztán jöhetnek a világmegváltó ötleteik amik nyelik a miliókat.
Nem kezdem el sorolni a többi problémát, de van dögivel és nem csodálkozom, hogy ennyien Nvidia kártyákat vesznek szívesebben.Én az egyetlen reményt abban látom, ha összeszedik magukat és értelmes drivereket kezdenek el csinálni, emellett pedig ha a VR platformra koncentrálnának hatalmas sikereket érhetnének el és beelőzhetnék a zöldeket. Kívánom, hogy így legyen és akkor Polarist fogok venni Pascal helyett!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- LEGENDÁS! GeForce GTX 1080 Ti Founders Edition 11G
- 27% - MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X WHITE OC 8GB GDDR6 Videokártya
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Asus RTX 4070 SUPER Dual OC, 2 év bolti garival
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G - 3 év gari ALZA - minimális alku OK
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest