Hirdetés
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
norb55
őstag
Én nem fikáztam másokat, csak azt bántok meg aki engem is megbánt. És itt az történt.
Mellesleg helyesírással én is bárkit megtudnák bántani. Magyarország több mint a fele nemtud helyessen írni.Én megértem, ha bárki elüt valamit, és nem az lesz a következő hozzászólásom, helyesírás fogalma.
-
mackosajt
addikt
+1
Illetve bocsánat, hogy most felfüggesztem részemről eme nemes eszmecserét, de sajnos valamiből el kell tartani a családomat, és venni új alkatrészeket is néha a gépbe. Hogy ez most AMD, vagy Nvidia, esetleg Intel lesz, azt majd az adott helyzet fogja hozni, hogy mi lesz akkor ár/érték arányban jobb, esetleg számomra szimpatikusabb. Ettől még nem fogom lefikázni a másik oldalt, és el fogom fogadni, hogy szerintük az jó. Nekem majd meg más lesz.
+ tudnék!! és 1 s a helyes
sen!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Anime filmek és sorozatok
- Synology NAS
- Képregény topik
- Energiaital topic
- Futás, futópályák
- Amazon Fire TV stick/box
- Robot fűnyírók
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Ryzen 7 5800X3D // számla // garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest