- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
norb55
őstag
válasz
MiklosSaS #1254 üzenetére
[link]
Ez a külömbség kettőnk között, te még mindig azt hiszed hogy...daveoff Mindennek van következménye. valamiért a másik gyártó okkal kínálja 30K-val olcsobbam.
Az életbe tanúld meg, nemmindig az a jobb ami olcsóbb. Van mikor igen, de nemminden esetbe, ez persze fordítva is igaz.. Nekem megér 30K-val többet, hogy kiveszem a kártyát, és berakom a másikat. nem kell újratelepítenem az egész operációs rendszert. utána nemjó, jön a másik gyártó, megint újratelepítés, az életem fele arra megy el hogy operációs rendszert telepítek, és azon vitatkozok melyik a jobb.
Megmondom neked, eggyikse jobb a másiktól támogatásilag, engem ezért nemérdekel az AMD. jobb egy egyenes úton menni, mint állandóan kitérőt tenni másik irányba.Ha AMD-m lett volna mindig, lehet most is az volna a gépembe.
-
Tirexi
addikt
válasz
MiklosSaS #1148 üzenetére
Én nem tudom, hogy ki volt az a csávó és igazából nem is érdekel.
(saját magát minősíti azzal ahogy viselkedik)
Engem csak az "nevettet" meg, hogy olyan FPS szám különbségekről beszélgetünk itt ami kb egyelő a nullával.
Az én VGA-m jobb mert tud 2 FPS-el többet beeeeeeee.A kutyát nem érdekli.
Az már viszont érdekelne mondjuk ha a 290X és 780Ti között lenne úgy 30FPS különbség.
Akkor már nekem is AMD-m lenne.Az ár különbségekhez sok mindent hozzáfűzni nem tudok. Melyik cégnek hogyan éri meg a legjobban eladni a VGA-kat. Nyilván ha veszteséges lenne az NV akkor nem adná drágán a VGA-it. De sztem nem az.
A Titan-ból is jó pár elfogyott holott 300k felett volt. Azt is vették.(#1149) daveoff:
"Ami a lényeg mindig megvan a 60+ fps."Erről van szó. Ha meg 60FPS alá megy akkor meg fogom és vagy lejjebb veszem az élsimítást vagy felhúzom a VGA-t. Kész.
-
Tirexi
addikt
válasz
MiklosSaS #1145 üzenetére
Oké még mindig a legtöbben 1080p-t használnak 60 Hz-en.
Nézzük az átlag FPS értékeket 1920*1200-ban.290x= 92 FPS
780Ti= 87 FPSKérdem én tőled őszintén most Miklós... hogy ki a fenét érdekel 60FPS felett mennyi az FPS a két VGA között??
És ráadásul az a pár FPS?
Észre fogod venni? Soha a büdös életben nem fogod észrevenni azt a kevés különbséget elárulom neked...Nevetséges FPS-en vitatkozunk itt. Kutyát nem érdekli addig amíg meg van a fix 60FPS-em, hogy mennyit tud a VGA-d meg a másik 80+ -nál.
Engem baromira nem tud érdekelni ilyen semmirevaló teszt amikor úgy is könyök mozdulattal húzom fel a VGA-t amikor meg jön és jóval több FPS-t fogok kapni mint a sz@ros tesztekben.
Ráadásul még a CPU-m is jobb és magasabb Mhz-en üzemel.De végül is még azt sem kell mert a 60+ már meg van nem igaz? Még alapon is.
Szerk.:
A 40k-val olcsóbb dolgot meg könyveld el hogy azért mert "nem tudunk értelmes AMD driver-t készíteni".
Nekem fekete halál nem kell kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged