Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
válasz
gainwardgs #34821 üzenetére
Nocsak végre kikupálta a DX12-őt a Nixxes is, mostmár NV-n is jobban fut?
Mondjuk az várható volt hogy 1070/1080/Vega kell majd a 60+ fps minimumhoz.
Amik most jönnek játékok ősztől, mind ilyen lesz. -
-
-
válasz
Locutus #34629 üzenetére
Persze, mert azzal nem lehet eladni új vasat... ilyen marketinget ne is várj... ez nem arról szólt most hogy összehasonlítsák az előzővel...
Hanem hogy mi az amiért sorban fogsz toporzékolni a boltban mert kell...
Ebben mindig erős az NV.
Amúgy meg szvsz lényegtelen... a 4K játék annyira kis piac még, alatta meg a mostani kínálat is "elég" a jelenlegi játékokhoz...
Persze nyilván gyorsabbak lesznek, de a népnek úgyis az kell hogy az RTX fícsörrel hogy fut majd a közeljövő húzócímeivel a van. -
-
-
-
-
válasz
Crytek #33831 üzenetére
Mármint hogy a két grafikon egymásra van ragasztva?
Amúgy ahogy nézem jól fut majdnem mindenenen, ami egyedül érdekes, hogy a 4GB alatti kártyáknál szépen "kiswappel" a windows és megnő a rendszermemória használat. Szóval rendszermemóriából van kipótolva a 3GB 1060 például... lassabb is, mint a 6GB.
De ahogy nézem 4GB és felette okés...
Mondjuk ma már ebben semmi meglepő nincs, azis igaz.
(#33833) Crytek
Jah.. értem.
Azért van különbség ott, de tény játék közben ezt nem fogod észrevenni meg foglalkozni vele... főleg ha nem lehet "belezoomolni" sem. De azért sokminden jóval részletesebb lesz. Kivéve amit az AA mos el.
-
válasz
Habugi #33681 üzenetére
Mellé kéne tenni a kínai pubg játékosok számának változását is... azért az OS és egyéb területeken is vannak érdekes tendenciák.
Főleg a Windows 7-ről 10-re váltók (vagy visszaváltók?) elég nagy száma érdekes...
No meg a 2 magos procik visszajövetele... ennyien váltottak vissza laptopra... vagy a fene se tujda...
Jah most olvasom a valve változtatott... no akkor azért (is) vannak ezek az anomáliák.
-
válasz
huskydog17 #33644 üzenetére
Szerintem az AMD idén semmit nem fog csinálni ilyen téren.
De persze ne legyen igazam... jöhetne még pár Doom meg FC5 szintű projekt tőlük, ahol megmutatják hogy tisztességes kóddal mit lehet kihozni a PC-ből, úgy ámblokk, nem csak AMD vason.
De persze AMD vason meg mégjobban.A PC portra énis, tekintve pl a Hitman és a Deus EX amit legutóbb PC-re csináltak nem rajtolt épp valami jól.
Lehet ezért is váltottak most NV-re, hátha...
Igaz azóta gondolom már kivasalták a DX12 meg a többi megoldásaikat...
Mentségükre legyen mondva azért idővel kikupálták ezeket a játékokat is használhatóra. -
válasz
huskydog17 #33647 üzenetére
Szerintem kevered a 2013-as első reboottal... azt csinálta a PC-re a Nixxes.
És az volt XBOX exkluzív első körben.Ez persze nem zárja ki hogy nem dolgoztak be a többibe is, de azok háttér dolgok, kifelé nem közölték.
-
válasz
cyberkind #33440 üzenetére
Ott még van sok vetélytárs... nem akkora gond az a felvásárlás.
Érdekes kérdés amúgy, hogy hogy szólhat a versenyjog odakint és meddig engedhetik az egyesüléseket... amíg kettő van oké?
Vagy legalább 3 kell legyen?
Jó kérdés...Nekem úgy tűnik, amíg legalább 3 cég van az amerikai piacon, addig nem szólnak nagyon bele.
Merevlemezgyártóknál is ugye csak akkor szóltak bele, amikor a HGST-WD egyesüléssel 2 szereplős lett volna a domináns (Seagate + WD) és kötelezték hogy a Toshiba legyen a harmadik és adják el neki a felét/harmadát vagy mennyit. Hogy legalább 3 cég legyen.Szóval ha így nézem, akkor amíg Intel + AMD + NV van addig nem szólnak bele. Bármelyik kiesne, akkor valszeg belenyúlnának.
Viszont meglepő hogy processzor piacon két szereplőig nem szóltak bele... bár itt lehet úgy vannak vele amíg van IBM/Sun/Oracle Power, meg ARM addig még "több mint 2' versenytárs van valójában. És nem gond hogy nem mindegyik x86 konkrétan... a lényeg hogy processzor és valamiféle alternatívát nyújt azért. -
-
-
Ez ha így van kvázi halva született ötlet... pont azért jó nekik a sima VGA, mert utána azt is el tudják adni és azis plussz bevétel 100%.
Persze ár és teljesítmény függő is... van olyan kombináció biztos hogy megérheti... vagy ha valahogy sikerül a gamer vonalon tiltani a bányászatot.
-
Ez ha így van kvázi halva született ötlet... pont azért jó nekik a sima VGA, mert utána azt is el tudják adni és azis plussz bevétel 100%.
-
-
válasz
->Raizen<- #32667 üzenetére
Jah pont ezért nem ér semmit ez a fejenként két kártya limit... ez a kishalaknak lehet gond max, de azoknak sem... csak átmegy egy másik boltba (elméletileg), de az igazi baj az akik nagykerbe veszik nagy tételbe.
-
válasz
Attix82 #32654 üzenetére
Ebből az NV egy centet sem lát... mármint abból ami a listaár felett van.
Ezt a kereskedők hajtják fel.Szóval nem, nincsennek benne... a piac elárasztása meg baromi kockázatos lépés... azért bővítik csak óvatosan a kapacitásokat... másrészt meg nincs is több kapacitás igazán. Valamiből úgyis hiány lenne, így ennyi a max majdnemhogy amit most szállítanak.
Ebből az egészből az lesz, hogy csak a közvetlen gyártótói webshopokban lesz normális áron kártya, időről időre. Lásd EVGA, meg talán az NV nyit sajátot ahonnan legalább egy founders-t majd tudsz venni.
Persze ebből jön majd azis, hogy a garit nyűgösebb lesz intézni, mert külföldre kell postázgatni, de jelenleg még ígyis bőven megéri inkább ezeket venni.
-
válasz
t72killer #32649 üzenetére
Nem... én valami ennél intellektuálisabb megoldásra gondoltam, ami pl felismeri a bányász algoritmusokat és ilyenkor belassul a kártya vagy valami ilyesmi...
Kb mint amit a power vírusokkal csináltak, csak drasztikusabban.Persze ha akarnak vele foglalkozni amúgy... nyilván.
Vagy a Game Ready certifikáció egyben fehér lista lenne... szóval ha azon nincs rajta az adott program, akkor egyszerűen nem tud compute-ot futtatni a kártya.
Ha kódolni akarsz vegyél profi kártyát, vagy lesz külön bányász kártya amin engedélyezve van.
Na szóval lennének ötleteim... nyilván sok esélyt nem adok neki, max ha nagyon eldurvul tartósan a szitu.
NV-t ismerve bármit el tudnék képzelni... ismerve mennyire kemények a profi/nem profi szétválasztásnál... meg az adat center, felhő cuccoknál is.
Azon csodálkozom még hogy a háztartási elektromos áram árát még nem hajtották fel... pedig ha tényleg ennyien nyomják világszinten, azért annak érződnie kéne.
-
Szerintem ennek az lesz a vége hogy jönni fog valami szoftveres korlátozás a bányászatra...
Valahogy meg fogják oldani.
-
válasz
Venyera7 #32017 üzenetére
Elég jól tolja ám a blockchaint... szerintem ha jön olcsó kártya, fel lehet verve az ára nem kicsit ám...
A Titan V tesztek alapján keveset fogyasztva brutális MH-t tol... a kicsi és olcsó Volta brutális lehet a bányász piacra is.Másik kérdés tényleg akar e az NV ennyire sietni ezekkel...
Én simán el tudom képzelni, hogy amíg az AMD nem lép csak egy csúcs kártyát kapunk gamer vonalon... 1000-1500 dollár körül a voltából.
Aztán amikor jön az AMD, akkor lehet beelőzni őket a kicsikkel.
Érdekes év lesz megint az már egyszer tuti.
-
-
-
-
-
válasz
Petykemano #31860 üzenetére
Nem olyan megelőző csapás, mint a másik kettő volt...
-
válasz
Petykemano #31820 üzenetére
Nem. Ez csak egy ünnepi pénztárca halászat a tehetősek között...
-
-
válasz
Fred23 #31634 üzenetére
Eléggé úgy tűnik... Pascallal rendelkezőktől általában többet olvasok ilyesmiről, mint Maxwell kártyásoktól... és nálam sem jellemző 980-on semmi ilyesmi. Nem csak ezzel kapcsolatban, más játékoknál is úgy álltalában is.
Simán benne van hogy a Pascal sokkal szoftver érzékenyebb, több minden vagy emulálva/szoftveresen driverből megoldva, mint előtte.
-
-
Valószínűleg ugyanúgy bugos még mint a BF1... aztán vagy kikupálják, vagy nem.
Amíg a 11 jól megy nincs aggodalomra okuk mondjuk.
-
-
-
-
-
-
Szerintem ez csak azért ilyen magas, mert ilyen sokan tolják még régi vassal a játékokat, ők nyilván amíg nem upgrade-elnek nem mennek W10-re sem.
Ez kb a fele a játékosoknak, ami kb reális is.Viszont tekintve hogy kvázi idén vásárolt cuccokhoz már kötelező a W10, lesz majd egy hirtelen ugrás, amikor ezek is elkezdenek upgradelni, mert a W7-et nem tudják megtartani már.
-
Bár pár helyen amúgy kiderült hogy a Game Mode inkább lassít, mint gyorsít.
Maga a fall update viszont levett a CPU terhelésből, ami összegészében viszont tényleg gyorsíthat pár CPU limites dolgon...
Vicces dolog ez.
-
-
válasz
cskamacska #30844 üzenetére
Az NV CPU-n futtat pár DX12 cuccot, így nem csoda ha időről időre bele kell nyúlni meg "optimalizálni" egy-egy játékhoz... ezért lehetnek (ha tényleg vannak) itt-ott DX12-ben is gyorsulások.
-
válasz
#85552128 #30644 üzenetére
Ez csak annak a jele, hogy tényleg kevés GPU "csomag" érhető el valószínűleg, így nem lehet stabil gyártásra állni, annélkül meg nem éri meg foglalkozni vele (túl drága felpörgetni, majd leállítani a gyártást rövid időn belül)... (amellett persze, hogy a vélemények sem bíztatóak a szériával kapcsolatban - a kettő együtt meg már túl sok probléma).
Az sem lepne meg, ha nem jönne egyik gyártó sem ilyen kártyával, aki nincs igazán közel az AMD-hez.
-
-
-
Nem tudod megkülönböztetni egy rosszul szellőző "gamer" géptől az a baj...
Főleg mondjuk egy VEGA szintű fogyasztásnál/hődisszipációnál.Ha meg minden ilyet nem rendeltetésszerűnek ítélsz, akkor meg azért lesz bajod... senki sem fog tőled kártyát venni, ha szarozol. Interneten kb 1 perc alatt elterjedne. Itt is ugye mindenki 3 év garis kártyákat keres... ha már csak 2 év... hajjaj, akkor az már nem olyan jó...
Mi lenne, ha kiderülne a nyűgös gari/RMA is... katasztrófa.Meg mi van, ha te tervezted rosszul a kártyád? Lásd EVGA VRM probléma és botrány...
Ügyfél is mondhatja, hogy szar a hűtőd, vagy a kártyád... nem jól tervezted, te hibáztál, stb.Ez szerintem annyira macerás és ingoványos ügy az egész, hogy nem éri meg az energiát belefeccölni tényleg.
Egyetlen szűrő lehet, az 1-3 kártya per ügyfél. Semmi más nincs. És még ezis lehet problémás fogyasztói jogilag, de könnyebben védhető a cégek részéről is.
No mindegy, túltárgyaltuk, részemről zártam is a témát, amugyse ide való.
Majd a gyakorlatban kiderül hogy működik ez a bányász limitált gari és milyen változásokat hoz. -
Ilyesmit igazán nem lehet megmondani semmivel... max azt hogy nem volt eléggé hűtve vagy ilyesmi, de az megintcsak lehet nem bányászattól is ugyanúgy...
Max azt tudnám elképzelni, ha lenne valami flash rom ami titkos és visszaír bele a kártya időről időre, hogy pl mennyi időt futott teljes terhelés közelében, de még ezis elképzelhetetlen lenne vacakolni ilyesmivel, meg akkor rá kéne ezt is plusszba pakolni a kártyákra...
Az már inkább feltűnő, ha ugyanaz az ember sokat vinne vissza... de itt is csak ez lehetne önmagában egy indirekt gyanús/bizonyító tény max.
Autóiparban ugye ezért van futott kilóméter vagy x év garancia... ahhoz itt is mérni kéne a futott kilómétert, hogy a "túlzott használatból" eredő garanciális problémákat kiküszöböljék.
Vagy mint az ssd-knél az írott adatmennyiséget. -
Az látszik belőle hogy a DX12 fekszik neki... szóval a frissebb címekben jobban szerepel.
A régi címekhez szerintem már nem nagyon fog jönni számottevő javulás/javítás, de ki tudja.A vizes amúgy még tetszene is, csak jóval moderáltabb árprémiummal... na meg persze, ha nem fogyasztana olyan durván.
-
AMD Radeon RX Vega 64 Liquid Cooled, Vega 64 & Vega 56, 32 Game Benchmark @ YouTube
AMD Radeon RX Vega 64 Liquid Cooled, Vega 64 & Vega 56, 32 Game Benchmark @ TechSpot írásban
vs ofc GTX lineup.
Egy "legfrissebb" eléggé átfogó teszt kedvenc ausztrálomtól.
-
-
De ha úgy nézem, hogy GTX1080 meg 170től már van... akkor mégsem annyira jó.
(#29771) ->Raizen<-
Hát ez az... hogy a 1080-ért meg már holnap mehetnék (ha vennék).
Az meg, hogy mit mennyiért nem lehet kapni lényegtelen ilyen szempontól... legalábbis a nem kapható termék ügyét nem segíti.
-
-
What's Up With The Hardware Unboxed RX Vega Results?
Egy kis magyarázat, pl Dirt 4... nem mindegy mivel hogy tesztelsz, hány és milyen játék, stb.
-
Megvan... meg ugye azis megvan, hogy van egy cég aki állítólag piacvezető (és jobb?) szerintetek és már kapcsolatban vagyunk, de tudjátok mit, prémium márka vagyunk, hagyjuk a piacvezetőt, kockáztassunk vegyünk emettől a cégtől próbaképp akinek alig van nulla részesedése a piacon (szerintetek), építsük rájuk inkább a jövőnket... wat???
Jah véletlenül sem lehet inkább az hogy a mostani partnereink között nincs megfelelő megoldás, ezért be kell vonnunk egy új céget akinek van.
-
Tehát azt akarod mondani, hogy egy jól bevált NXP partner cég pl az Audi (és úgy a legtöbb nagy autogyár) az NV-t választaná, ha lenne a már meglévő partnerei között megoldás erre?
Hát ez akkora hülyeség... de jó, ám legyen.Végülis AMD-t is vesznek páran, csak úgy hóbortból.
-
-
Meglepne ha az NXP nagyobb lenne ezen a piacon mint az NV... most szigorúan az önvezető logikát + AI + ehhez szükséges "core" dolgokat nézve... sőt szvsz nem is tudok arról lenne az NXP-nek ehhez szükséges nagyteljesítményű áramköre.
Itt szerintem tipikus almát körtével esete van, ha most csak a piaci méreteket vagy a bevételt vagy nem tudom mit hasonlítgatsz.
Persze hogy nagy az NXP, hisz rengeteg radar, érzékelő és autóelektronikai cuccot árul, sőt kész komplett rendszere van ezekből... de mind ugye inkább csak "driver assist" megoldás... ahol az NV nem is versenyez, amellett ugye hogy az NV nem is gyárt teljes portfoliót... ő csak a központi egységet adja.Sőt szvsz pont hogy az lesz hogy szerintem az Audi meg a legtöbb cég a kettőt együtt fogja használni.
Az NXP szükséges a körítéshez (érzékelők, kamera, radar, stb stb)... ilyet NV nem ad... de a lelke a cuccnak az NV drive PX lesz/lehet (egyik). Majd amikor piacra kerül, hisz ilyen megoldás még nincs megvehető állapotban senkinél. Mindenki fejleszti a pecsenyét és a lehetséges ügyfelek is igyekeznek több vasat a tűzben tartani és nem elköteleződni előre.Az NV hátránya inkább abból adódik hogy semmi más nem tud mellé adni, míg egy NXP az egészet egyben tudja... (érzékelők, stb. lásd fentebb).
-
válasz
gainwardgs #29519 üzenetére
De ők legalább tanultak belőle...
AMD még mindig sütögeti a pecsenyéjét... de sosem készül el.
-
Hejj... sosem gondoltam volna, de még mindig aktuális. [link]
Csak egy update kell rá, 2013 óta
Ha már vs... bár tudom, ez már csak olaj a tűzre a topicban.
-
-
-
Ha már bányászat... +50% azért csak megvan az 580-hoz képest.
Úgy hogy a Power Save módban kb ~210W átlagban... ami majdnem ugyanaz mint az 580...Szerintem, ha ráoptimalizálják a klienseket, lesz/lehet ez még fájdalmasabb is akár a piacra nézve.
Szerintem kapkodni fogják előbb utóbb a bányászok, amint "megfejtik" az optimális működést hozzá. -
válasz
Petykemano #29362 üzenetére
Ez mondjuk pont nem azt mutatja, hogy az AMD szar lenne...
De ne zavarjon.Minden AMD ott van kb, ahol a helye van... Fury X meg a Ti nyakán.
-
válasz
Yutani #29170 üzenetére
Jah mindig a következő lesz majd az igazi... 2 éve is ez volt, meg azelőtt is, muhhahahaaa...
Szerintem kár reménykedni. A konkurencia jelenleg kb 2x gyorsabban dolgozik, így nem tudják utolérni őket.
Ettől független tényleg jó lenne magukra találnának, de valamiért ezt a fogyasztás problémát nem tudják megoldani, valószínűleg valami erős gyártás-tervezés filozófiai váltás kéne náluk... az tisztán látszik ami vonalon most mozognak nem működik.
-
válasz
Crytek #29066 üzenetére
De már közben olvastam hogy hivatalos event nem lesz fb-n, meg a programba kitéve... csak így közölve van, hogy akkor és ott.
Ha tudok elnézek akkor... legalább lássak is valamit már ebből.
(Mondjuk tuti tömegnyomor lesz így már sajnos.)Még a végén kiderül pár magyar mérnökembernek is köze van a termékhez. Máris megvan magyarázva a sok csúszás.
-
-
válasz
#45185024 #29056 üzenetére
Olcsóbban kell adni a miner kártyát, akkor azt fogják vinni.
+ a Gamer vs Miner driver és HW DRM kell, hogy csak játékra legyen jó, a minerre jó funkciókat meg tiltani (amennyire lehet).
Kicsit úgy mint pl a Quadro vs Geforce vonal szoftver oldalon.
Amugy kriptopénzre gondoltam... ez még most boom alatt van... szvsz lesz még pár ilyen, utána kezd el majd csak tisztulni és konszolidálódni... ez évek kérdése lehet.
Egyet tehetsz, amikor épp jó, akkor veszel kártyákat... kivéve ha nem csinálják meg a gyártók a fentit.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Radeon R9 390 vs. GeForce GTX 970: Still Worth Buying?
Kb mire jók ma ezek az elavult ócskaságok...
Írásban ugyanez: Techspot
-
-
Azért linkeltem az egyik legfrissebb tesztet... ott látszik minden, ráadásul pont a Zotac Ti ellen (ami egy OC Ti !)...
Pont 50% a 480 FullHD-n (igaz az 1440p már csak 43%, de szerintem nagyobb felbontásban jobb lesz a Vega is, több sávszéllel, stb stb)... tehát a Vega meg papíron 2x olyan erős (dupla FLOAT kb), mint az 580, ami jobb, mint a 480, szóval ott kell legyen valahol... de mindenképp illene közel maradnia a Ti-hez összesítve átlagban.
Nyilván lesz ahol lemarad, de elvileg lesz ahol gyorsabb is kéne legyen.Aztán persze majd kiderül.
-
válasz
#35434496 #27833 üzenetére
Amugy szerintem közel lesz hozzá...
Ha pusztán a számokat nézzük akkor 2x580 sebesség körül kéne hoznia, de minimum 2x480... és az pont a Ti sebessége átlagosan... nyilván van ahol több van ahol kevesebb.
-
-
Lesz valami bejelentés holnap/ma, de szerintem valami autós cucc vagy deep learning cucc csak... consumer/gamer vonalon nem lesz semmi új.
Persze meglepetés mindig lehet.Jövőre meg bármi jöhet és addig még sokmindent be lehet jelenteni.
GDDR6, ha jól fut fel a termelés, akkor sem hiszem, hogy idén jönne vele ki új gamer cucc. Vagy csak nagyon év végén karácsony körül leghamarabb + pl a samsung 10 nm.
Vagy pedig tényleg jön egy pascal respin/shrink 10nm, az jöhet talán picit előbb ősszel is simán. -
válasz
->Raizen<- #27734 üzenetére
Pl... meg az idei játékokkal is szeretnél játszani gondolom vele... azok meg nem fognak száguldani vele.
-
Szerintem a founders edition és a saját bolt (és Titan exkluzivitás) tehet erről nagyrészt... a másik fele meg a Ti megjelenése, amit bekajált a top réteg, főleg azok akiknek nincs pénze a Titan-ra, de a 1080 fölé azért tudnak menni... és ebből sincs kevés.
Szvsz nagyon jól csinálják a bizniszt, jól vannak időzítve a dolgok... olyan mintha 2x olyan tempóban menne az egész cég, mint pl az AMD... ennek meg is van a gyümölcse.
-
-
válasz
velizare #27352 üzenetére
Nos, picit félreolvastam én is... szóval "forecast"... tehát a mostani negyedév várható gm-jéről volt szó. És azt nem várják rózsásra (jobbra)... meg hogy nem javult eléggé az előző negyedév. Gondolom többet vártak, mint a 34% (ami tényleg jobb mint az előtte 32%)., csak nem elég jó. És a jövőben sem várható jelentős javulás, ami mégrosszabb hír. (Persze ez az olcsó Ryzen ára
)
Meg sajnos nőtt a veszteség az előző negyedévhez képest, ami szintén lehet probléma azoknál akik most szépen eladják a részvényeiket.
-
válasz
tom_tol #27350 üzenetére
Ott az elemzés kivonatban azt írják hogy a csökkenő margin miatt van/lehet... hiába az új Ryzen piacradobása, csökkent a margin. Üzleti körökben ez pedig rossz hír, így akik pozitív eredményekre hajtottak (pl rövid távon spekulálva), azok szvsz most eladták a portfoliót.
-
AMD Radeon Vega in the League of GTX 1080 Ti and TITAN Xp
"Vega performance compared to the Geforce GTX 1080 Ti and the Titan Xp looks really nice," Woligrosky stated.
Mondjuk ezt többféleképp is lehet érteni... lehet akár jóval lassabb is, csak ők tudják milyen áron jön pl, és ha úgy nézzük, akkor egész jól helytáll majd szerintük... emlékezzünk a 480-at is CF-be a 1080-hoz mérték.
Szóval fokozódik a hype...
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest