Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Az a gond, hogy nem nehezebb leprogramozni, hanem hogy nem lehet. Tehát ahogy Abu leírta kicsit felettem nagyon jól, játékötletek végzik a kukában. Ezenkívül olyan a mesterséges intelligencia, mint 10 évvel ezelőtt. A hang is olyan, mint 10 évvel ezelőtt, sőt talán még rosszabb, 10 éve az EAX révén néhány játéknak még komolyabb hangzásvilága volt, mint a maiak 90%-ának.

Az, hogy az AMD VGA-k is profitálnak a CPU-ból az kicsit bonyolultabb történet, mint amit itt célszerű lenne levezetnem, annyit írok csak, nem ilyen egyszerű. Hint: maga az API is erősen egyszálon dolgozik.Tehát gyakorlatilag az a helyzet, hogy a user örül, hogy az Nv hardveren megy jobban a játék, közben meg nem látja, hogy a színfalak mögött azért sem lehet komolyabb a játék más szempontokból, mert a brutál erőforrászabáló drivernek szabadon kell hagyni elég CPU-erőforrást.
(#9242) Abu85: Igen, erre gondoltam.

Viszont azt nem jól írtad szerintem, éppen ez a gond, hogy NEM tudják a fejlesztők DX11 alatt előre megbecsülni a dolgok erőforrásigényét, mert egy bazinagy feketedoboz az egész a működési elvei miatt. Ezért utólag kell addig pofozni, míg jó nem lesz, illetve már előre is nagyon óvatosnak lenni.(#9243) Ren Hoek: Hát ezaz, a user örül, de csak azért, mert nem tudja, miről marad le emiatt....
(#9250) sayinpety:

(#9240) deadwing: A többieknek adott válaszomból és a többiek hsz-eiből remélem megkapod a választ.
Az Nv drivere gyors, de megvan az ára.
AMD sebességét multiban DX alatt nem a többi játékos öli meg, hanem a komplex pályák.
Ultra helyett High grafikával pl. teljesen megszűnnek a sebesség gondok, látványos minőségvesztés nélkül. Azt is megfigyeltem egy éve, mikor játszottam, hogy mindig akkor esett le a GPU-használat és az FPS, amikor pl. rengeteg törmelék szállt a levegőben, ami driver/Api limitnek tűnik. Arról nem is beszélve, a játék/driver is véleményem szerint inkább a "biztonságra" van optimalizálva DX alá, sebességnek ott van a Mantle. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! WD Black SN850X 4TB Nvme SSD!
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ultra helyett High grafikával pl. teljesen megszűnnek a sebesség gondok, látványos minőségvesztés nélkül. Azt is megfigyeltem egy éve, mikor játszottam, hogy mindig akkor esett le a GPU-használat és az FPS, amikor pl. rengeteg törmelék szállt a levegőben, ami driver/Api limitnek tűnik. Arról nem is beszélve, a játék/driver is véleményem szerint inkább a "biztonságra" van optimalizálva DX alá, sebességnek ott van a Mantle.