Új hozzászólás Aktív témák
-
Hogy a cikk hogy lett linkelve, az a linkelő dolga, ill. én pont nem is azt szűrtem le a cikkből, hogy bukott.
Legyen 1.5 év akkor (nincs kedvem 2013. novemberi cikkek után kutatni
), így is túl lassú a dolog, ha azt vesszük, hogy gyakorlatilag minden kész volt hozzá. A technológia pedig a szokott módon mászik belé a kommunikációs gödörbe 
(#8890) HSM: én sem, viszont nem értek a display technológia mélyebb perverzióihoz. Az LCD kezdettől fixed refresh volt, ki tudja, mik épülnek erre a feltételezésre. Lássunk egy FreeSync monitort, ami nem ghostol - de mintha ezt a beszélgetést már lefolytattuk volna 4 hónapja, és mintha azóta nem változott volna semmi.
Szörnyűséges az a G-Sync hiba, amit írsz - asszem Jensen már fontolgatja miatta az öngyilkosságot
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk. (#8898) Abu85: ugyanezeket mondtad tavaly ilyenkor is, csak számok nélkül. Hmmmm.
A notis G-Syncet ismerem, csak azt is le kellene tesztelni, nem-e-rendelkezik-e-esetleg-e ugyanazokkal a gondokkal, mint a FreeSync.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), így is túl lassú a dolog, ha azt vesszük, hogy gyakorlatilag minden kész volt hozzá. A technológia pedig a szokott módon mászik belé a kommunikációs gödörbe 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)