- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Nézd, bizonyos szempontból megváltó. Ugyanis aki korábban szeretett volna egy 7970-nél vagy GTX680-nál gyorsabb kártyát, csak a GK110-ek voltak horror árban ilyen olyan néven. Most pedig az AMD kihozott egy ugyan nem kompromisszummentes (hogy nagyon finoman fogalmazzak), de cserébe a sebességéhez képest bitang olcsó kártyát. Pár hónapja a sima, nem Ghz Edition 7970-ek mentek annyiért, mint a sima 290-ek most.

De én is megtaláltam a számításom, a Tahiti olcsósítása miatt remek áron tudtam venni (~86K) egy szuper, néma hűtésű, és ahhoz képest bitang gyors és viszonylag kedvező fogyasztású, szuper építési minőségű Vapor-X R9 280x kártyát vatta újonann.
A 290-el szívóknak pedig meghagyom a problémáikat, én örülök annak a karinak. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- SSD kibeszélő
- BestBuy topik
- Battlefield Redsec - Ma délután indul az EA ingyenes battle royale játéka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- DJI Osmo Pocket 3
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A 290-el szívóknak pedig meghagyom a problémáikat, én örülök annak a karinak. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)