- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
mcwolf79
üzenetére
Magad nevében nyilatkozz!!!

(#7641) gbors: Ez pl. a launch review a 4850-el:

Ugyan csak 9800GTX van, de szépen mutatja az erőviszonyokat. Egy kis tuninggal a GTX+-t is leverte: [link]Szóval nem látom itt a szakadékot, miért lett volna jobb a 9800GTX-et választanom.
Nem az elfogultságom miatt írtam, hanem mivel járt előtte nálam egy G80-as 8800GTS így nagyjából tudtam, mire számíthatok a G92-től, és a 3870-em révén azt is, mire a 4850-től.
Ha az elfogultságos érveddel jössz, akkor arra szvsz elég erős cáfolat, hogy a 4850-ek után GTX260-at vettem. Mondjuk (nagyon) nem vált be, de az egy másik történet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gyúrósok ide!
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Micro Four Thirds
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Synology NAS
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- CSÜTÖRTÖK ÉJFÉLIG AKCIÓ! Gigabyte RTX 5070 Ti AERO OC - Garancia 2030.01.06-ig
- GIGABYTE GeForce RTX 5090 GAMING OC 32G - bontatlan, 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gyűjtői makulátlan , dobozos , bontatlan , fóliás , ROG GTX 1080 !!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Nem az elfogultságom miatt írtam, hanem mivel járt előtte nálam egy G80-as 8800GTS így nagyjából tudtam, mire számíthatok a G92-től, és a 3870-em révén azt is, mire a 4850-től.
Ha az elfogultságos érveddel jössz, akkor arra szvsz elég erős cáfolat, hogy a 4850-ek után GTX260-at vettem. Mondjuk (nagyon) nem vált be, de az egy másik történet.