- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Lényegében ezt írtam én is, ez volt a mondandóm második fele, csak lehet kicsit máshogy fogalmaztam....

Szóval az előny az, hogy a konzolokban is GCN van, ha jobban rámennek a fejlesztők, hogy kihasználják a konzolokban lévő hardvert, akkor a PC-s portok jobbak lehetnek AMD-n...
(#7503) HSM: Ugyanígy lesz a DX12-vel is, eleinte csak kapargatni fogja az API tudását, aztán ha kiismerik a fejlesztők egyre jobb lesz. Én csak arra próbáltam célozni, hogy a BF4-be ugye egy patchel került be a Mantle(de egyébként már pletykáltak róla a játék megjelenése előtt is, hogy támogatni fogja), és vannak játékok, amiket már úgy írtak, hogy adott volt a Mantle. Még sincs nagy különbség közöttük.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- REPLACED - Újból elhalasztották a megjelenést
- EA Sports WRC '23
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, karcmentes 85% akku (183 ciklus)
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- iKing.Hu - Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- UTOLSÓ DARAB - Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest