- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
válasz
Xmister
üzenetére
Hol irt ilyet az Intel es az AMD?
Veletlenek nincsenek, 10+ eve zajlik ez a tortenet, 90%-ban ugyanazzal a vegkimenetellel(teljesitmeny problema, es/vagy grafikai anomalia(k) az NV altal felkarolt/finanszirozott programoknal.
Ekkora befolyasa nem lehet/lehetett az NV-nek, eleve az AMD sokaig sokkal nagyobb ceg volt, nagyobb penuzgyi lehetosegekkel, miert nem tett ellene?
Jo esetben nehany nap/het alatt sikerul elharitani a problemat.Azert nem rendeltem elo a jatekot mert tudtam elore, hogy ez lesz, pedig nehany havonta kovettem csak az eppen aktualis allapotat a jateknak, akkor gondolhatod mekkora titok volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 Swift Triple Fan Gaming Edition - Új, bontatlan, 2 év gari - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX RX 6600 XT Speedster SWFT 210 - Radeon RX6600 XT 8GB GDDR6 videokártya
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest