Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
X2N
őstag
Ezt mindenki tudja hogy gyorsabb RT-ben ezen mit kell magyarázni??? ~3 évvel újabb kártya aminél már ez is szempont volt mert le vannak maradva mint a borravaló, mit vártál? Raszterben meg elmarad, és a játékok többsége nem RT-s. Nem azért a pár RT-s jövőbeli címért vettem én se 3+ éve.
Sose vettél volna ilyen kártyát, hát bocs én meg 3+-éve minden maximális beállítások mellett játszok 4K felbontásban, akkor ez volt megvásárolható, ha nem akartál leégő csatis 4090-et 2x-es áron.A 16GB VRAM meg nem lesz gond egészen addig amíg el nem kezded moddolni a játékot, főleg ha alapból natív 4k felbontáson játszol. Mert akkor már kevés lesz. Úgyhogy ne próbáld meg úgy beállítani hogy milyen jó az a kártya, mert nem jobb. Felbontásra választasz kártyát, és nem csak 2-3 évre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest