Hirdetés
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
DudeHUN
őstag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Ha már részletek. 6700XT és 140k alatt volt. Proci 70k alatt volt anno, 32GB RAM 22k volt akcióban ezt pontosan tudom, SSD-k 50k alatt összesen.
2017.05-ben vettem a lapot egy R7 1700 társaságában (ami most szerver lett másik lappal). A lap 8+ éves igen. Tehát azóta a fő komponensekre nem ment el 300k. Ha szigorúan nézzük vettem új házat és hűtőt. Ezekkel cirka 350k. De a nem gaming részét nem számolom, ha már "PS-em olcsóbb" a téma ami triggerelt.
Warhammerre több ment el 8 év alatt, mint PC harverre... akkor a PS jobb, mert olcsóbb? Érted mit mondok?
De leírom megint: árban nézni hobbit, hogy bibi az én verzióm éri meg jobban full marhaság. Annak semmi értelme. Mások a preferenciák, más szinten érdekel, más értéket képvisel egy egyén életében. PC vagy konzol full egyéni preferencia és nem a megérésen szól játékra. Mindegy! A lényeg, hogy neked megfeleljen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Kolink Observatory HF 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest