Hirdetés
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Na hát megjöttek a 4070Ti értékelései
Én eddig még nem találkoztam olyan véleménnyel, ami nem az abszurd módon meghatározott áron fanyalgott volna.
Mármint azon, hogy az előző generációhoz képest +$200-ért kapsz egy 100W-tal kevesebbet fogyasztó kártyát.De persze nincsenek kétségeim, hogy ennek is valami olyasmi lefolyása lesz, hogy
- az emberek egy része fanyalok az emelkedett árakon
- majd jön pár tehetősebb fórumtárs és elmondja, hogy ő ilyet vett és nagyon csodálatos, az AMD fényévekkel van lemaradva minden tekintetben és relatíve jó ajánlat
- a csórók, akik kiárazódtak elkussolnak, az emelkedett árazás marad. Akinek tényleg kell, megveszi, ha kell akár gyorskölcsönnel, folyószámlahitellel, stb. És boldog lesz, a többi meg fanyaloghat tovább.Ha a fogyasztókat és a fix költségeket nem nézzük, akkor akár azt is mondhatánk, hogy egy magasabb minőségű optimum pontot jelent az, ha az ellátási lánc résztvevőinek (nem csak a tervező cégek) fogyasztói árát tekintve $200-ral drágább, de az előállításra és szállításra felhasznált anyag, és energia mennyisége csupán feleannyi. Ezzel talán meg is mentjük a bolygót.
Kiváncsi vagyok, mikor dől rájuk.
Mert persze a jövedelemkoncentráció miatt mindig lesz aki megveszi a legdrágábbat is százezrével. De a sokmilliárdos fejlesztési költségeket mindig is a lényegesen nagyobb mennyiségben gyártott olcsóbb termékekre szórták szét.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Bittorrent topik
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpársportok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest