- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Magisk
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mivel nem értek hozzá én két lehetőséget látok. Az egyik az, hogy AMD nem adott ki hozzá még driveres támogatást, most lesz 2 nap múlva publikus még a játék és ez majd javulni fog valamelyest, ha nem is sokat.
A másik hogy Nvidia most elengedhette magát ezzel a játékkal mert nem egy olyan új AAA cím, amiben figyelembe kell vennie mindhárom gyártót és azok teljesítményét.
megvették, a már lecsengett de még jól hangzó 15 éves címet és beletették amit lehet megmutatva mi is a valódi eltérés RT terén a két-három gyártó között. Ezért írtam hogy kíváncsi leszek Intelre, mert az ARC-ok fel vannak gyúrva rendesen. Alapból már hozzák több játékban azt amit a 3060-70 RT alatt.
Anno azért születtek elméleti számítások kielemezve az új generációkat az új RT gyorsítot és ebben nincs benne az Nvidia speciális eljárásai, az RTXDI és a ReSTIR GI [link] amit pl a 3060 is támogat.
Egy ilyen elmélet számítás járt twitteren: [link]
de amúgy szerintem szimplán majd hoz AMD driveres támogatást aztán jobb lesz a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Szép Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- DAHUA 16GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest