Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Sziasztok, lehet már kitárgyaltátok de nem olvastam, az érdekelne hogyan lehetséges az amd és intel ilyen csúfos lemaradása az apple chipekkel szemben? Nevetségesnek tartom hogy még most sem tudtak reagálni, nem tudom elhinni hogy ők a háttérben nem fejlesztettek hasonlót.
Vagy nekik ennyire nem célpont a kreatív részleg, elég pénzük van a gamer arcokból?Most találtam ezeket
Ha azt a rengeteg pénzt fejlesztésekbe ölnék, és hasonlóan világmegváltó ARM chippeket készítenének legalább a laptopokba szerintem előrébb jutnának. Manapság nem is kérdés hogy ha valaki laptopot vesz és nem akar rajta játszani csak mac jöhet szóba, mert a konkurencia kanyarban sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Èrkezett Kingston NV3 1TB SSD! Vigyètek, vegyètek használjátok!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha azt a rengeteg pénzt fejlesztésekbe ölnék, és hasonlóan világmegváltó ARM chippeket készítenének legalább a laptopokba szerintem előrébb jutnának. Manapság nem is kérdés hogy ha valaki laptopot vesz és nem akar rajta játszani csak mac jöhet szóba, mert a konkurencia kanyarban sincs.